Νέα μέτρα: Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα “τοποθετηθεί” σε όλα τα μπαρ της χώρας

Στην τοποθέτηση ομοιωμάτων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, σε όλα τα μπαρ και τα κλαμπ της χώρας προχωρά η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για όλο τον Αύγουστο θα γίνει υποχρεωτική η τοποθέτηση ομοιωμάτων του υφυπουργού από κόντρα πλακέ σε όλα τα μπαρ και τα κλαμπ, με την ελπίδα ότι το αυστηρό του βλέμμα θα αποτρέψει τους θαμώνες να τολμήσουν να σταθούν όρθιοι.

Τα ομοιώματα, στα οποία ο υπουργός θα κοιτάζει τους θαμώνες με ακόμα πιο βλοσυρό βλέμμα απ’ότι στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, πιθανόν να τοποθετηθούν στις εισόδους ή έξω από τις τουαλέτες ώστε να ελαχιστοποιηθεί η χρήση τους, και αποτελούν για την κυβέρνηση το ‘μυστικό όπλο’ για να αποθαρρύνει τους πολίτες που θα προσπαθήσουν να παραβούν τα μέτρα.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η τοποθέτηση τους είναι πιθανό να αυξήσει τον συνωστισμό, καθώς η αρρενωπή αυστηρότητα υφυπουργού είναι πιθανό να προσελκύσει τον γυναικείο πληθυσμό, που θα θελήσει να αγγίξει έστω και για λίγο το ομοίωμα ή να βγάλει σέλφι μαζί του.

Το παραπάνω είναι ένα  χιουμοριστικό κείμενο από την σελίδα toVatraxi