Οι εγγραφές στην Αιχμή ξεκίνησαν… Είμαστε έτοιμοι για την νέα εποχή!!!!

Αιχμή: Ο δρόμος για την επιτυχία, γιατί η Γνώση είναι δύναμη.

Πρωτοπορούμε και εργαζόμαστε με ένα στόχο. Να βοηθήσουμε όλους τους μαθητές μας, να κάνουν τα όνειρά τους πράξη.

Στα φροντιστήρια Αιχμή βασική μας μέριμνα είναι η πρόοδος, η εξέλιξη και η καινοτομία.

Στο φροντιστήριο Αιχμή, διδάσκουμε τους μαθητές μας με όραμα και στόχους
-Η μεθοδικότητα, η έμπνευση, η άμιλλα, η δημιουργική μάθηση και η διαρκής ανανέωση συντελούν στην όξυνση του πνεύματος, την πραγματική γνώση που θα γίνει εφόδιο για ένα καλύτερο αύριο, για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε εξειδικευμένη και άριστα καταρτισμένη ομάδα καθηγητών οι οποίοι στέκονται δίπλα στους μαθητές μας ως βοηθοί και παιδαγωγοί δίνοντας τους μία πιο ολοκληρωμένη μορφή εκπαίδευσης.

Εξαιρετικό περιβάλλον με σύγχρονες, άνετες και μοντέρνας αισθητικής αίθουσες διδασκαλίας.

Επειδή η απόσταση δεν εμποδίζει τη μάθηση, οι καθηγητές μας έχουν τα μέσα και τη γνώση ώστε να οργανώνουν διαδικτυακά μαθήματα για τους μαθητές χρησιμοποιώντας γραφίδες, ώστε να κρατήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες τους σε επαφή με την ύλη.

Εγγύηση για σίγουρη επιτυχία.
–  Οι  συνεχείς  αξιολογήσεις  και οι προσομοιώσεις εξετάσεων εξοικειώνουν τους μαθητές μας από νωρίς στη φιλοσοφία των Πανελλήνιων εξετάσεων, απαλλάσσοντάς τους από το άγχος και οδηγώντας τους στη σίγουρη επιτυχία.
–  Οι επιτυχίες των μαθητών μας είναι η επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας για καλύτερη παιδεία και ουσιαστική μάθηση.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, οι εγγραφές στο Φροντιστήριο Αιχμή ξεκίνησαν. Επισκεφτείτε το Φροντιστήριο Αιχμή στην οδό Μ. Αλεξάνδρου & Αθ. Διάκου γωνία ή καλέστε στο 2467086110, ενημερωθείτε για τα προγράμματα της νέας χρονιάς και κάνετε τις εγγραφές σας.

Πράξε σωστά και έλα να ενημερωθείς. Γίνε ότι ονειρεύεσαι