9 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Αρκετές οι επιλογές για απόψε και διαφορετικές μεταξύ τους. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη διάθεσή σου:

«Ξενοδοχείο για Τέρατα» (2012) σκηνοθεσία Τζέντι Ταρτακόφσκι 

Animation – Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Δράκουλα τον οδήγησε στην δημιουργία ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όπου- επιτέλους- όλα τα ταλαιπωρημένα τέρατα μπορούν να περάσουν ξεκούραστες και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από τους σιχαμένους ανθρώπους. Οι κρατήσεις για ένα συγκεκριμένο σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερες και γεμάτες από ξεχωριστούς καλεσμένους, καθώς η κορούλα του κλείνει τα 118 χρόνια της. Ο Αόρατος ‘Ανθρωπος,  η Μούμια, ο Φρανκεστάιν καταφθάνουν και είναι έτοιμοι για ξέφρενο πάρτι. Ο Τζόναθαν, όμως, έναν περιπλανώμενος ταξιδιώτης βρίσκεται τυχαία στο ξενοδοχείο και είναι σαν την μύγα μες το γάλα… Πως θα καταλήξει άραγε αυτό το σαββατοκύριακο;

Ακούγονται οι ηθοποιοί : Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, ‘Αγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Γιώργος Πετρόχειλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Ντορίνα Θεοχαρίδου.

*Mega, Κυριακή 6/12 στις 21:00

«Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά» (1970) σκηνοθεσία Κώστας Καραγιάννης

Κωμωδία – Ο δάσκαλος ενός ορεινού χωριού, καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο, να κρατήσει την υπόσχεσή του και να ανεγείρει ένα καινούριο σχολείο στον τόπο του.

Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Ερήμου.

*Star, Κυριακή 6/12 στις 21:00

«Οι Απίθανοι 2» (2018) σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ 

Animation – Η Έλεν δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την τελευταία αποστολή της και μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να συνηθίσουν τους ρυθμούς της νέας τους καθημερινότητας μέσα στο σπίτι. Μαζί τους φυσικά και το μωρό Jack-Jack, που φαίνεται να διαθέτει απίστευτες δυνάμεις κάνοντας τη ζωή όλων μάλλον πιο δύσκολη. Μια νέα απειλή, όμως, που κάνει αισθητή την παρουσία της αρχικά μέσα από τον… τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας, καλεί όλους να συσπειρώσουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους για να την αντιμετωπίσουν. Ο εχθρός όμως αυτή τη φορά έχει πολλά πρόσωπα και η… Απίθανη  οικογένεια, έχει τις ίδια πιθανότητες να τα καταφέρει ή να αποτύχει. Τι από τα δύο θα συμβεί, εξαρτάται από το πόσο ενωμένοι θα σταθούν μεταξύ τους.

Φωνές μεταγλώττισης: Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Γιάννης Στεφόπουλος, Ντίνος Σούτης, Ηλίας Ζερβός, Γιώργος Ματαράγκας, Χίλντα Ηλιοπούλου, κ.α. (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Κρεγκ Τ. Νέλσον, Χόλυ Χάντερ, Σάρα Βάουελ, Χάκλμπερι Μίλνερ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, κ.α.)

*Alpha, Κυριακή 6/12 στις 21:00

«Οιωνός» (2002) σκηνοθεσία Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Φαντασίας -Ένας πρώην ιερέας, που μαζί με τον αδελφό του συντηρεί φάρμα στην Πενσυλβάνια, προσπαθεί να εξηγήσει το φαινόμενο τεραστίων γεωμετρικών σχηματισμών που φτιάχτηκαν σε μια νύχτα στα χωράφια του. Πιστεύοντας ότι επίκειται επίθεση εξωγήινων, ταμπουρώνεται με τα παιδιά του μέσα στο σπίτι για να τους αντιμετωπίσει. Αλληγορία για την μετά της 11ης Σεπτεμβρίου Αμερική, απλοϊκή σε σύλληψη, αλλά αποτελεσματική ως θρίλερ.

Παίζουν: Μελ Γκίμπσον, Γιοακίν Φοίνιξ, Ρόρι Κάλκιν, Τσέρι Τζόουνς.

*Open, Κυριακή 6/12 στις 21:00

«Χιτς» (2013) σκηνοθεσία David Cross

Κωμωδία – Το HITS είναι μια σκοτεινή κωμωδία που εξερευνά τη φύση της φήμης στο YouTube στην Αμερική του 21ου αιώνα. Η ταινία λαμβάνει χώρα σε μια μικρή πόλη στην περιφέρεια της Νέας Υόρκης που κατοικείται από ανθρώπους που έχουν μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Είναι μια ιστορία στην οποία η φήμη, η αυταπάτη, η ειλικρίνεια και η απερισκεψία συναντιούνται, δίνουν χειραψία και διαταράσσουν τις ζωές γύρω τους.

Παίζουν: Meredith Hagner, Matt Walsh, James Adomian.

*ΕΡΤ3, Κυριακή 6/12 στις 22:30

«Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή» (2008) σκηνοθεσία Βασίλης Κατσίκης 

Κωμωδία – Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θέλει να πάρει απαλλαγή από τον στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι (γιώτα) 4 (βοηθητικός). Η παρέα θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους “λαγούς” και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες, που ετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση. Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των “λαγών” θα υπερνικήσουν… τους στρατοκράτες! Η κόντρα αυτή σε κάποιο ακριτικό νησί του Αιγαίου, θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων των εμπλεκομένων… ντόπιων και ξένων “εχθρών”.

Παίζουν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Χάρης Μαυρούδης, Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Κιμούλης, Μάνος Γαβράς.

*Star, Κυριακή 6/12 στις 22:50

«The Hunger Games: Επανάσταση – Μέρος 2 » (2015) σκηνοθεσία Φράνσις Λόρενς 

Περιπέτεια – Η νεαρή Κάτνις αποτελεί πια το σύμβολο της εξέγερσης και προσπαθεί να επαναφέρει τον Πίτα στην κανονική του κατάσταση, να καταφέρει να φτάσει στο Καπιτώλιο και να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει τις νέες, δύσκολες μάχες που έρχονται στο δρόμο της. Ο κύριος στόχος της όμως παραμένει ο ίδιος: να δολοφονήσει τον Πρόεδρο Σνόου και να επανέλθει η ειρήνη. Καθώς η ομάδα της συνεχώς μειώνεται, θα καταφέρει να φτάσει στο Καπιτώλιο; Θα πάρει εκδίκηση από τον Σνόου ή θα αλλάξει ο στόχος της; Θα είναι μαζί με τον  Πίτα ή με τον παλιό της φίλο Γκέιλ; Θάνατοι, βόμβες, τόξα, βέλη αλλά και ελπίδα και ένα ερωτικό τρίγωνο, τελικά τι θα συμβεί;

Παίζουν: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Γούντι Χάρελσον

*Alpha, Κυριακή 6/12 στις 23:30

«Ο Φοιτητής: Η Ιστορία μιας Εξεγερμένης Γενιάς» (2011) σκηνοθεσία Santiago Mitre

Δράμα – Ο Ρόκε (Εστέμπαν Λαμότε) είναι ένας νέος φοιτητής στο πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες, αλλά δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις επιδόσεις του στη σχολή. Πολιτικοποιείται σχεδόν αμέσως σε μία από τις αριστερές οργανώσεις, το κίνητρό του όμως δείχνει να είναι περισσότερο η προσέγγιση μίας όμορφης βοηθού καθηγήτριας , της Πάουλα (Ρομίνα Πάουλα), παρα ή ίδια η πολιτική.

Παίζουν: Esteban Lamothe, Romina Paula, Ricardo Felix.

*ΕΡΤ3 , Κυριακή 6/12 στις 00:10

«Ας Γίνουμε Μπάτσοι» (2014) σκηνοθεσία Λουκ Γκρίνφιλντ 

Κωμωδία – Δύο φίλοι μεταμφιέζονται σε αστυνομικούς για ένα αποκριάτικο πάρτι όμως μια σειρά παρεξηγήσεων τους φέρνει αντιμέτωπους με την τοπική μαφία. Μόνο τους όπλο: οι ψεύτικες αστυνομικές τους ταυτότητες.

Παίζουν: Τζέικ Τζόνσον, Ντέιμον Γουέιγιανς Τζ., Ρομπ Ριγκλ.

*ΣΚΑΪ, Κυριακή 6/12 στις 00:30