Καστοριά: Κάνει την αγάπη πράξη με πολλή… αστερόσκονη

Το Ανθοπωλείο Ευ-ανθία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας και συνδράμει να περάσουν όλοι τις γιορτές, με αξιοπρέπεια και χαμόγελα. Εξ άλλου το συνηθίζει να αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες σε κάθε εορταστική περίοδο.

Η ανάρτησή του ανθοπωλείου στο facebook:

Σε λίγες μέρες έρχονται Χριστούγεννα, φέτος πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα από κάθε άλλη φορά…τα Χριστούγεννα πάνω από όλα είναι γιορτή αγάπης και όλοι χρειαζόμαστε μια ζεστή αγκαλιά και κάποιοι χρειάζονται λίγο παραπάνω αυτή την αγκαλιά από τους αλλους!!!

Αν φέτος δεν είχες την δυνατότητα να στολίσεις το δεντράκι σου εμείς έχουμε μερικά δεντράκια και στολίδια για να στολίσεις και εσύ…!!! Επίσης για 5 μέρες(από Δευτέρα) και για όσο χρειαστεί θα υπάρχει έξω από το μαγαζί σακοuλίτσα ΑΓΑΠΗΣ με τρόφιμα πρώτης ανάγκης και γλυκά γιατί και σε εσένα αξίζουν τα καλύτερα!! ❤️

Επίσης υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να πας να πάρεις από κρεοπωλείο το φαγητό που θα σε εξασφαλίσει για κάποιες μέρες γιατί τέτοιες μέρες κάνεις δεν αξίζει να μην έχει..!!!!

Καλά Χριστούγεννα και ΠΟΛΎ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ❤️❤️❤️❤️🎅🎅🎅