Η Σκάρλετ Γιόχανσον έλαμψε με κοσμήματα Έλληνα σχεδιαστή

Από τις πιο καλοντυμένες στο κόκκινο χαλί των Emmy ήταν αναμφίβολα η Σκάρλετ Γιόχανσον, μέσα στο λευκό της φόρεμα με V ντεκολτέ που τράβηξε όλα τα βλέμματα. H 33χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της, Κολίν Τζοστ, που ήταν παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς μαζί με τον Μίχαελ Τσε.

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες που απογείωσαν τη στιλιστική της επιλογή ήταν τα σκουλαρίκια που επέλεξε να φορέσει, δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων Νίκου Κούλη. Ο πολυβραβευμένος σχεδιαστής σημειώνει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια ενώ διατηρεί δύο μπουτίκ, μία στη Μύκονο και μία στην Αθήνα, έχοντας πλέον εξελίξει το brand του.

Σαφώς, οι δημιουργίες του Νίκου Κούλη δεν αποτελούν ελληνικό προνόμιο, καθώς βρίσκονται σε κορυφαία καταστήματα σε 16 πόλεις του εξωτερικού, όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Μόσχα και το Τόκιο. Έχει απασχολήσει διεθνείς εκδόσεις που έχουν επιλέξει στο παρελθόν να αφιερώσουν άρθρα για τον ίδιο σε γνωστά περιοδικά (Marie Claire, Vogue, Elle κ.α.) ενώ άλλες σταρ που τον εμπιστεύονται είναι ενδεικτικά η Ριάνα και η Τζένιφερ Λόπεζ.