Βραβεύτηκε η Καστοριανή δρομέας Γλυκερία Μπαρτζώκα

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ).

Αρκετά Μέλη του Συλλόγου, Φίλοι και επίσημοι καλεσμένοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο ‘Αντώνης Τρίτσης’ του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αθήνας, ευγενική παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ και αντάλλαξαν ευχές για το 2020 και την αρχή της νέας δεκαετίας.

Στην διάρκεια της ομιλίας της η Πρόεδρος του ΣΔΥΑ, κυρία Ελένη Μπερτσάτου, αναφέρθηκε στη συνεχιζόμενη πορεία του ΣΔΥ Αθήνας για 39 χρόνια μέσα στο Δρομικό χώρο, 39 χρόνια προσφοράς προς την κοινωνία, τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό μέσα από τις διάφορες δράσεις του, οι οποίες έχουν πάντα βασικό στόχο να αναδείξουν το τρέξιμο και την σημασία του στον σύγχρονο τρόπο ζωή.

Το διαχρονικό μήνυμά του έχει γίνει θεσμός σε όλους τους δρομικούς χώρους. Το τρέξιμο είναι η καλύτερη επένδυση για την Υγείας μας.

Ο ΣΔΥΑ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και βράβευσε κορυφαίους Δρομείς, Μαραθωνοδρόμους, τα Μέλη που τερμάτισαν στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, και τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Βραβεύτηκε και η Καστοριανή δρομέας Γλυκερία Μπαρτζώκα για την επιτυχημένο τερματισμό στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο 42,195m. Στην τελετή παρέλαβε το αντίστοιχο βραβείο και για τον αδερφό της Στέλιο Μπαρτζώκα που συμμετείχε και αυτός στον μαραθώνιο, αλλά δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η Γλυκερία για το 2019 έχει ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς έτρεξε όλη τη χρονιά σε 48 αγώνες μεγάλων αποστάσεων.