Άργος Ορεστικό: Κλοπή τα ξημερώματα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ

Πρωτοφανής κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην πόλη του Άργους Ορεστικού, η οποία έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί από τον πράκτορα, όταν πήγε για να ανοίξει το κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos, άγνωστοι δράστες, κατά τα ξημερώματα εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ σε κεντρικό δρόμο του Άργους Ορεστικού, σπάζοντας την τζαμαρία, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες άρπαξαν δεκάδες λαχεία του πρακτορείου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στο πρακτορείο υπήρχαν και χρήματα.

Την κλοπή διαπίστωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, όταν έφτασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην επιχείρηση, προκειμένου να την ανοίξει και να την θέσει σε λειτουργία. Αμέσως αντίκρισε την σπασμένη τζαμαρία και σε έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε ότι δεκάδες λαχεία που διέθετε στο πρακτορείο του, είχαν κάνει φτερά! Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για το πρωτοφανές περιστατικό!

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η εκδούσα αρχή των λαχείων, η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις εφαρμόζει συγκεκριμένη τακτική.

ditikostipos