Χαμός στην Καστοριά – Πυροβολισμοί στην λίμνη και αστυνομικός με σπασμένα δόντια

Δύσκολη βάρδια είχαν τα ξημερώματα της Κυριακής αστυνομικοί της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού όταν κλήθηκαν σε δύο περίεργα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpetskas.com, το πρώτο περιστατικό συνέβη στην λίμνη της Καστοριάς, όταν δύο επαγγελματίες ψαράδες έριξαν τα δίχτυα τους στον χώρο που ψάρευε ένας ερασιτέχνης αλιέας. Εκνευρισμένος ο ερασιτέχνης ψαράς, άρπαξε το αεροβόλο που κουβαλούσε μαζί του και άρχισε να πυροβολεί προς την βάρκα των δύο επαγγελματιών. Έντρομοι οι ψαράδες ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες τις οποίας έφτασαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον θερμόαιμο “πιστολέρο”.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στο Άργος Ορεστικό, όταν αστυνομικοί πήγαν για τυπικό έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο. Στη διάρκεια του ελέγχου ένας θαμώνας ενοχλημένος παρενέβη στο έργο τους και μετά από λογομαχία τον προσήγαγαν στο Α.Τ. του Άργους Ορεστικού. Εκεί ο άνδρας εξαγριώθηκε ακόμα περισσότερο, γρονθοκόπησε τον αστυνομικό και σύμφωνα με πληροφορίες, του έσπασε δύο δόντια. Ο αστυνομικός κατέληξε στο νοσοκομείο Καστοριάς και ο “πυγμάχος” στα κρατητήρια.