Ο Ομπάμα ως Αγιος Βασίλης σε νοσοκομείο παίδων

Εμφάνιση-έκπληξη με τον σάκο στον ώμο από τον 44ο πρόεδρο των ΗΠΑ. με τη γνωστή αδυναμία στα παιδιά – και όπως έδειξε η επίσκεψη του την ανταποδίδουν

Κάθε φορά που απλώς ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίζεται, αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο κακός είναι ο διάδοχός του στον Λευκό Οίκο.

Ανετος, με χιούμορ και με μια αστείρευτη αγάπη για τους συμπολίτες του. Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε μια επίσκεψη-έκπληξη Τετάρτη σε παιδιατρικό νοσοκομείο της Ουάσιγκτον, προσφέροντας δώρα και χαρά σε ασθενείς και προσωπικό.

Ο Ομπάμα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με σκούφο του Αγιου ΒΑσίλη και τον σάκο με τα δώρα στον ώμο.

https://twitter.com/childrenshealth/status/1075507032537620480

Ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ, με γνωστή την αδυναμία του στα παιδιά, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο φέρνοντας χαμόγελα στα πρόσωπα όλων. Τον υποδέχτηκε το προσωπικό με τραγούδια και χειροκροτήματα και μετά πέρασε από τα δωμάτια συγκινώντας και τα παιδιά.

Μοίρασε δώρα και έβγαλε σέλφι με τα παιδιά που φαίνεται να του ανταποδίδουν την αδυναμία. Το ίδιο νοσοκομείο είχε επισκεφτεί την περασμένη εβδομάδα και η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, η οποία διάβασε παραμύθια στα παιδιά και μίλησε για την καμπάνια της κατά του bullying.

Protagon.gr