Σκληρό “Rock” Γρηγοριάδη – Απορρίπτει τοπικό μέσο ενημέρωσης

Εμφανίσεις στα ΜΜΕ κατά την προεκλογική περίοδο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» Γρηγόρης Γρηγοριάδης και τα στελέχη του συνδυασμού, δεν θα εμφανιστούν κατά την προεκλογική περίοδο στα μέσα ενημέρωσης ιδιοκτησίας του κ. Αντώνη Παραρά, διότι δεν τηρούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία και λειτουργούν ως υποβολείς και φερέφωνα της τωρινής δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα:

  • Σε δημοσίευμά του ο κ. Α. Παραράς καταφέρθηκε με απρεπείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του προσώπου του κ. Γρηγόρη Γρηγοριάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «καιροσκόπο» και εμμέσως πλην σαφώς, «αργόσχολο» και «ανόητο».
  • Δημοσίευσε άκριτα άρθρο του νυν δημάρχου με σοβαρούς και νομικά επιλήψιμους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για τον κ. Γρηγόρη Γρηγοριάδη. Ο τίτλος του άρθρου ήταν: «Ψύχραιμες απαντήσεις του δημάρχου σε άσχετους, συκοφάντες και ανενημέρωτους καιροσκόπους».
  • Κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας οργανώνει ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς μονολόγους υποψηφίων και όχι τραπέζια συζήτησης με εκπροσώπους όλων των συνδυασμών, στα οποία μπορεί να διεξαχθεί γόνιμος, ζωντανός διάλογος με λόγο και αντίλογο, όπως συνηθίζουν να κάνουν όλα τα αντικειμενικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε περίπτωση απάντησης, πρόκλησης ή και πρόσκλησης του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη ΜΜΕ, δεν θα δοθεί καμία απάντηση από τον επικεφαλής και τους υποψηφίους του Συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» διότι ο ρόλος του είναι, πλέον, γνωστός και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δημοσιογραφία .

Για την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών στην ενημέρωση των πολιτών είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουσθούμε με κάθε κατεστημένη νοοτροπία και κάθε θύλακα χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του Ανεξάρτητου Συνδυασμού
ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
με υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη