Η Θεανώ Κατσογιάννη υποψήφια δημοτική σύμβουλος – [βιογραφικό ]

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι η Θεανώ Κατσογιάννη, οικονομολόγος του Α.Π.Θ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση και Πληροφορική».

Γεννήθηκα στην Καστοριά και διένυσα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια σε αυτήν την πόλη όπου παντρεύτηκα, ζω και εργάζομαι. Προέρχομαι από παλιά, καστοριανή οικογένεια γουνοποιών και είμαι η δεύτερη κόρη του Νίκου και της Όλγας Κατσογιάννη.

Στην διάρκεια εκπόνησης της διδακτορικής μου διατριβής στη «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics», έχω κάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχω συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια. Επιπλέον, είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Γνωρίζω άριστα Αγγλικά, καλά Γερμανικά και μέτρια Ρώσικα και έχω 5ετείς σπουδές πιάνου.

Συνεργάζομαι με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ως στέλεχος παρακολούθησης προγραμμάτων κατάρτισης και είμαι υπεύθυνη έργου στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική, Κατάρτιση και Πιστοποίηση ανέργων της περιοχής παρέμβασης της ΟΧΕ Αξιοποίησης Λιμνών Δυτικής Μακεδονίας σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας στον τομέα της γούνας».

Παράλληλα διδάσκω μαθήματα σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Από το 2006 έως το 2014 ήμουν εργαστηριακή συνεργάτιδα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, παράρτημα Καστοριάς, τμήμα Διεθνούς Εμπορίου. Στο παρελθόν, έχω   εργαστεί στο τμήμα προμηθειών σε μεγάλες γουνοποιητικές επιχειρήσεις.

Το 2018-2019 διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς και είμαι πάντα δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα που πιστεύει στα όνειρα και στην δημιουργικότητα των παιδιών. Επί σειρά ετών ήμουν αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. και του Σ.Χ.Ο.Κ. και φρονώ ότι μέσα από τον αθλητισμό καλλιεργείται το πνεύμα της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού.

Αγαπώ την πόλη μου και θεωρώ ότι με ταπεινότητα, σεβασμό, σκληρή δουλειά και Δήμαρχο Καστοριάς τον Άκη Τσούκα μπορούμε «ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ» να φτάσουμε στην κορυφή, ώστε να γίνει η Καστοριά μας ΠΡΟΤΥΠΟ ανάπτυξης και επενδύσεων.

Σήμερα είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Πανίδη και έχουμε δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο 12 ετών και την Όλγα 4 ετών.