Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συμμαχία Ευθύνης”, Γιώργος Πετκανάς πραγματοποίησε τα εγκαίνια του γραφείου του συνδυασμού και παρουσίασε το ψηφοδέλτιο  – με τους 41 μέχρι στιγμής υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

 Ο Γιώργος Πετκανάς τόνισε στην ομιλία του “Ο συνδυασμός μας «Συμμαχία Ευθύνης» σηματοδοτεί το νέο σε αυτές τις εκλογές” και συμπλήρωσε «Πρόκειται για ένα πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Το νέο – γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς, από νέες και νέους ηλικιακά αλλά και από νέες και νέους σε επίπεδο ιδεών. Από ανθρώπους πρόθυμους για πραγματική προσφορά.

 Από συνδημότισσες και συνδημότες μας, που δεν υπήρξαν αντιδήμαρχοι ή μέλη της δημοτικής αρχής που ολοκληρώνει την θητεία της, από ανθρώπους που εντάχθηκαν στον συλλογικό αγώνα χωρίς καμία ιδιοτέλεια, δίχως καθοδήγηση, σπρώξιμο και συναλλαγές.  Εντάχθηκαν και αγωνίζονται για το συνολικό καλό και μόνο γι’ αυτό.
Εμείς, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και μετά τις εκλογές. Και αυτό μπορεί να γίνει, γιατί ο συνδυασμός μας είναι πραγματικά ανεξάρτητος»

Ανοίξτε την παρακάτω Photo Gallery για να δείτε τις φωτογραφίες σε υψηλότερη ανάλυση