Ο Γιάννης κέρασε… Mosharisia Brizola και Galaktoboureko

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε τους Μπακς σε ελληνικό εστιατόριο για να μάθουν... τι εστί σουτζουκάκια και γαλακτομπούρεκο!

Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα… μαγικά του, οδήγησε τους Μπακς στην ένατη νίκη τους και μετά τον αγώνα πήρε την ομάδα του και την οδήγησε σε ελληνικό εστιατόριο για να απολαύσει… μπριζόλα, γαλακτομπούρεκο, σουτζουκάκια και παϊδάκια! Ο Γιάννης, σκόραρε 19 από τους 24 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο έπαιξε μόνο για μία περίοδο και μετά ξεκουράστηκε.

Μετά τη λήξη του θριαμβευτικού αγώνα, ο «Αντέτο» πήγε όλη την ομάδα σε ελληνικό εστιατόριο και τους πρόσφερε ένα δείπνο που… το βλέπεις και χορταίνεις. Διαβάστε αναλυτικά το μενού, ακριβώς όπως ήταν γραμμένο στους καταλόγους που είχε φτιάξει το εστιατόριο «Κοκκάρι» και αποτυπώθηκαν στη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης σε λογαριασμό του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αρχή είχε Mezethes και συγκεκριμένα Pikilia, Octapodaki tou Yiorgou, Soutzoukakia. Στο ενδιάμεσο υπήρχε Salata Horiatiki και ακολουθούσε το Kirios Piato με Ippoglossa, Kotopoulo Souvlas, Arnisia Paidakia, Mosharisia Brizola, Horta, Patates sto Fourno. Για το φινάλε δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό Galaktoboureko.

Λίγο νωρίτερα και κατά την αποχώρησή του από την Oracle Arena, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γνώρισε τη… συνηθισμένη λατρεία των Ελλήνων ομογενών της περιοχής, ενώ εξέφρασε για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας: «Ξέρουμε από την πρώτη μέρα τι μπορούμε να κάνουμε. Νιώθουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη, θέλαμε να επιστρέψουμε ύστερα από μία άσχημη εμφάνιση με το Πόρτλαντ και καταφέραμε να νικήσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τους Ουόριορς, παίζοντας με ενέργεια από το πρώτο λεπτό».