Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό Αντιστράτηγου ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης

Μετά από προσωπική του επιθυμία ο Καστοριανός Αντιστράτηγος Γρηγόρης Γρηγοριάδης αποστρατεύεται ύστερα από την επιτυχή πορεία στον Ελληνικό Στρατό στον οποίο “Υπηρέτησε Ευδοκίμως” 39 ολόκληρα χρόνια.

Ο “Στρατηγός” είχε ζητήσει προσωπικά και υπηρεσιακά από τον Αρχηγό ΓΕΣ να αποστρατευθεί, κάτι που έγινε δεκτό σήμερα.

Μάλιστα ο γιος του Αντιστράτηγου Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Μίλτος Γρηγοριάδης δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ του πατέρα του στο facebook το παρακάτω κείμενο:

“Όλη του την σταδιοδρομία πάλεψε να διακριθεί δίνοντας πάντα τον πιο τίμιο αγώνα ,στο πεδίο της αξιοπρέπειας,της ευγενούς άμιλλας,του ήθους,της αφοσίωσης στο καθήκον και της πνευματικής καλλιέργειας.Και τα κατάφερε.Στις ελάχιστες φορές,στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που δεν ήταν πρώτος,ήταν μεταξύ των άριστων,προκειμένου να είναι έτοιμος για ότι μεγάλο του ζητηθεί!! Αυτήν την στάση ζωής αφήνει σαν παρακαταθήκη ,σε όλους όσους τον εκτιμάνε σαν άνδρα και σαν στρατηγό.! Είμαι περήφανος για εσένα πατέρα και όχι επειδή με μεγάλωσες εσύ αλλά γιατί μου έμαθες πως να επιβιώνω σε οτιδήποτε μου προκύψει και κυρίως πως να αγαπάω ακόμη και τον εχθρό μου….Σε ευχαριστώ παρά πολύ και τα καλύτερα έρχονται αλλά για εσένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου τελείωσε αλλά ένα μεγαλύτερο αρχίζει..Να είσαι το ίδιο δυνατός και σωστός σε ότι προκύψει!! “