“Επιασε τόπο το Elementary” – Το νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Το σποτ του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, όπως και ο ίδιος ο αγώνας είναι πλέον θεσμός

Τι συμβαίνει όταν ένας Ηπειρώτης προσπαθεί να επικοινωνήσει με ένα Κρητικό; Σίγουρα η ντοπιολαλιά εδώ θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Το σποτ του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, όπως και ο ίδιος ο αγώνας είναι πλέον θεσμός. Κάθε χρονιά καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τις έξυπνες ατάκες του, το προσεγμένο γύρισμα, αλλά και τους αυθεντικούς ανθρώπους του κρητικού τόπου που πρωταγωνιστούν σε αυτό. Εφέτος ο Ημιμαραθώνιος της Κρήτης θα διεξαχθεί στις 3 Οκτωβρίου 2021 και οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει. Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι κάτοικοι του νησιού περιμένουν με αγωνία αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Έπιασε τόπο το Elementary

Στο βίντεο παρακολουθούμε έναν Κρητικό ντυμένο με την παραδοσιακή μαύρη φορεσιά και τα στιβάνια, με γενειάδα και ένα σαρίκι κρεμασμένο σαν σεμεδάκι στην οθόνη του υπολογιστή, απαντά σε ένα τηλεφώνημα που έρχεται από την Ήπειρο, και έναν αγρότη πάνω στο τρακτέρ. Ο Ηπειρώτης αγρότης με την χαρακτηριστική ντοπιολαλιά, ζητά να μάθει πληροφορίες αναφορικά με την διεξαγωγή του αγώνα. Η επικοινωνία ωστόσο δεν φαίνεται να πηγαίνει και πολύ καλά αφού ο Κρητικός, από την άλλη άκρη της γραμμής, με ένα mix ελληνο-αγγλικο-κρητικών, δίνει απαντήσεις που δεν καταλαβαίνει κανείς. Ούτε καν ο Κινέζος που θέλει να τον ενημερώσει για τη νέα μετάλλαξη του ιού.

Απολαύστε το βίντεο: