Ένα φροντιστήριο διαφορετικό από όλα τα αλλά

Οι σημερινές δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με τις αλλαγές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό σύστημα επιτείνουν την αγωνία για την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών σας.

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης “Σύγχρονο” γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της αγάπης του εκπαιδευτικού Ιωάννη Λίτσα για τους μαθητές και τη διαδικασία της μάθησης, με σκοπό να χαράζει τον δρόμο στην εκπαίδευση, με εντελώς διαφορετικές πρακτικές και με επιτυχία σχεδόν στο απόλυτο.

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Σύγχρονο” αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο εκπαίδευσης, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό την κάλυψη των πραγματικών αναγκών των μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου.

Έχουμε ένα και μοναδικό στόχο, την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές μας. Φιλοδοξία μας είναι να μεταγγίσουμε την αγάπη για τη γνώση και παράλληλα να καθοδηγήσουμε σωστά τον υποψήφιο στην επίτευξη του βέλτιστου εκπαιδευτικού αποτελέσματος.

Στο φροντιστήριο “Σύγχρονο” ο κάθε μαθητής αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και τον υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας του.

Έμπειροι καθηγητές, μεθοδικότητα στη διδασκαλία, αστείρευτη διάθεση βοήθειας προς τους μαθητές, επιπλέον ώρες μαθημάτων σε όποιον το χρειάζεται, ολιγομελή τμήματα, πρακτική και ψυχολογική υποστήριξη, συνεχής παρακολούθηση των επιδόσεων κάθε μαθητή ξεχωριστά ώστε να προλαμβάνονται έγκαιρα τα κενά και να διορθώνονται άμεσα, σταθερή επαφή με τους γονείς, και βέβαια οι χαμηλές τιμές, είναι τα “όπλα” του φροντιστηρίου “Σύγχρονο” .

Κάθε ένας από εσάς είναι ξεχωριστός για εμάς.

Μπορούμε να “κάνουμε τη διαφορά” στη ζωή κάθε μαθητή που μπαίνει στην τάξη μας.

Θέλεις να συζητήσεις για τους στόχους σου και το επάγγελμα που θέλεις να ακολουθήσεις; Για την πορεία και το μέλλον των σπουδών σου; Θέλεις καθοδήγηση ή απλώς πληροφορίες; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Το φροντιστήριο “Σύγχρονο” εδρεύει στην οδό Δημητρίου Γληνού στην Χλόη.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2467500038 και στην σελίδα μας [ΕΔΩ]

Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν