Καστοριά: Γίνε εθελοντής στο TRIMORE Multisports TOUR 

Ο Δήμος Καστοριάς, συνδιοργανωτής του TRIMORE Multisports TOUR  Kastoria 2019, με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και τηνTRIMORE  XTERRA Greece, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις τριήμερες εκδηλώσεις Τριάθλου ενηλίκων και παιδιών, Ποδηλάτου, Δρόμου βουνού και πλήθους παιδικών δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στις 21-23 Ιουνίου στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο των ενεργειών και προσπαθειών τουριστικής και γενικότερης ανάπτυξης της πόλης μας, καθώς και μύησης περισσοτέρων παιδιών στις τάξεις του αθλητισμού και τις ευγενούς ψυχαγωγίας, σχεδιάστηκε και πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση ιδιαιτέρως υψηλού επιπέδου, πόλος έλξης κορυφαίων αθλητών, αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων καθώς και πλήθους επισκεπτών σ’ ένα πλούσιο σε περιεχόμενο τριήμερο.

Η εκδήλωση αυτή χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη της πόλης, τόσο με την κατανόηση της μικρής όχλησης που θα επιφέρει στην καθημερινότητα του πολίτη της Καστοριάς και των γύρω χωριών, όσο και με την έμπρακτη συμμετοχή: συμμετοχές σε αθλήματα, δημιουργία κερκίδας (δυναμικοί θεατές), προσφορά εθελοντικού έργου.

 

Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη ασφάλεια και διευκόλυνση στους αθλητές και επισκέπτες που θα προσέλθουν στη διοργάνωση, πέραν των 90 ατόμων με τα οποία η ίδια η διοργάνωση προσέρχεται στην πόλη μας, θα χρειαστούν 120 ακόμη εθελοντές για το τριήμερο 21-23 Ιουνίου.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, να πληροφορηθεί για τη διοργάνωση από το site της: www.trimore.gr/el/events/kastoria-triathlon/concept, καθώς επίσης να δηλώσει εθελοντής στην ειδική φόρμα: www.trimore.gr/el/ethelontismos

 

Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία, να δημιουργήσουμε έναν θεσμό που θα μας κάνει περήφανους, θα προσελκύει στην πόλη μας χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, θα δείξει νέους – όμορφους δρόμους στους νέους της πόλης μας και θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

 

Στις 21 Ιουνίου, η πόλη ανοίγει τις πύλες της να υποδεχτεί μια νέα μεγάλη διοργάνωση! Ας αγκαλιάσουμε την προσπάθεια και ας καλοδεχτούμε τους επισκέπτες ως φιλοξενούμενούς μας!

3 COMMENTS

 1. Πολύ ευχάριστη έκπληξη η διοργάνωση για την πόλη. Το κρίμα είναι ότι θα μπορούσε να είχε γεννηθεί εκ των έσω, υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι να τη σχεδιάσουν, αλλά μάλλον δεν υπάρχουν εκείνοι που θα τη στηρίξουν. Το άλλο κρίμα … 22 ευρώ για να τρέξεις 7 χιλιόμετρα;;; Πουθενά αλλού στην Ελλάδα!

 2. Αγαπητέ Γιώργο καλησπέρα,
  Η πρόθεσή μας ως διοργανωτής αυτού του event ασφαλώς δεν είναι να διακοπούν ενέργειες από τοπικούς παράγοντες, αντιθέτως συνεργαζόμαστε με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, τον ποδηλατικό Σύλλογο και άλλους. Στόχο έχουμε τον αθλητικό τουρισμό και την προσέλκυση ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να επισκεφθούν, γνωρίσουν, ξαναγυρίσουν και συστήσουν την υπέροχη πόλη της Καστοριάς.
  Όσον αφορά στο κόστος εγγραφής, σήμερα βρισκόμαστε στο 3ο επίπεδο κόστους από τα συνολικά 4, ενώ στο δρομικό των 7χλ που αναφέρεσαι το κόστος ήταν €14,- αρχικά μέχρι τις 10 Απριλίου, έγινε €18,- μέχρι τις 29 Απριλίου και μέχρι τις 26 Μαΐου θα είναι €22,- . Ακολούθως θα πάει στα €28,-.
  Ως διοργανωτές πρέπει να είμαστε σε θέση να προγραμματίσουμε εγκαίρως το υλικό που θα ετοιμάσουμε (T-shirt, Athletes kit, μετάλλια κλπ) και δίνουμε ως κίνητρο τα επίπεδα τιμών. Οι παροχές σε κάθε περίπτωση είναι μεγαλύτερου κόστους της εγγραφής, ακόμη και στο τελευταίο επίπεδο, είναι όμως επιθυμητό να γνωρίζουμε εγκαίρως τον κόσμο που θα λάβει μέρος ώστε να προσφέρουμε τις μέγιστες παροχές και υπηρεσίες!

 3. Καλησπέρα Κωνσταντίνε,
  Όπως είπα και πριν, η διοργάνωση είναι μια ευχάριστη έκπληξη για την πόλη, τη βλέπω φυσικά θετικά κι εύχομαι καλή επιτυχία.
  Από εκεί και πέρα, το ένα μου σχόλιο έχει να κάνει με την αδυναμία των τοπικών προσώπων και παραγόντων να οργανώσουν κάτι ανάλογο κι αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση παράπονο προς τη διοργάνωση, πιστεύω είναι αντιληπτό.
  Όσο για το σχόλιο σχετικά με το κόστος συμμετοχής, φυσικά η διοργάνωση γνωρίζει καλύτερα τι αυτό συνεπάγεται, ωστόσο η πρακτική αυτή (του κλιμακωτού αντιτίμου) δεν είναι κάτι που συνηθίζεται σε άλλες εγχώριες διοργανώσεις, ενώ μέρος των δαπανών καλύπτεται από χορηγούς (οι οποίοι φαίνεται να έχουν εξασφαλιστεί και στην προκείμενη περίπτωση). Εάν η συγκεκριμένη διοργάνωση λειτουργήσει ως πόλος έλξης για άτομα εκτός νομού, μένει να φανεί και θα ήταν ευχής έργο. Ωστόσο φοβάμαι ότι θα αποθαρρύνει πολλούς ντόπιους, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης στην περιοχή. Ίσως μια διαφορετική προσέγγιση θα μπορούσε να γίνει για όσους διαμένουν στην περιοχή (διευκρινίζω ότι είμαι Καστοριανός αλλά δεν μένω εκεί), ακόμα κι αν η διαφορά καλυπτόταν από ντόπιο χορηγό. Θα συμφωνούσα επίσης με το σκεπτικό του κλιμακωτού αντιτίμου, αν επρόκειτο για μια ευρέως γνωστή και καθιερωμένη διοργάνωση που διεξάγεται κατ’ επανάληψη, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι όσοι θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν είχαν και την πληροφόρηση έγκαιρα για να το κάνουν σε μειωμένη τιμή.
  Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία κι ελπίζω να έχει θετικό αποτέλεσμα για την πόλη και τον κόσμο της!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here