6 ταινίες να δεις απόψε στην τηλεόραση (trailer)

Η καλοκαιρινή Τετάρτη σε καλεί να χαλαρώσεις στον καναπέ με ταινίες και η μικρή οθόνη έχει να σου προσφέρει 7 ολόκληρες ενδιαφέρουσες επιλογές, από Αλμοδόβαρ μέχρι κωμωδίες, θρίλερ κι όχι μόνο. Καλή θέαση!

Αγάπη σαν Ναρκωτικό (2010) (Love and Other Drugs)

του Έντουαρντ Ζούικ με τους Τζέικ Γκίλενχααλ, Αν Χαθαγουέι, Τζούντι Γκριρ, Τζέιμι Αλεξάντερ, Όλιβερ Πλατ, Κάθριν Γουίνικ, Χανκ Αζάρια

Η Μάγκι είναι μια πανέμορφη κοπέλα με ελεύθερο πνεύμα που απεχθάνεται τις δεσμεύσεις. Ο Τζέιμι είναι ένας επιτήδειος πωλητής φαρμάκων που ξεχειλίζει από γοητεία και αυτοπεποίθηση. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν μια ασυνήθιστη σχέση που θα τους οδηγήσει σε μέρη που ποτέ δεν είχαν φανταστεί, καθώς θα βρεθούν ξαφνικά υπό την επιρροή του απόλυτου “ναρκωτικού”, δηλαδή του έρωτα.

*ΣΚΑΪ, Τετάρτη 10/7, Ώρα: 21:50

Ένας Άγνωστος Ανάμεσά μας (2007) (Butterfly on a Wheel)

του Μάικ Μπάρκερ με τους Πιρς Μπρόσναν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Μαρία Μπέλλο

Ο Νιλ κι η Άμπι Ουόρνερ έχουν τον τέλειο γάμο και ζουν την τέλεια ζωή. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο Ράιαν απάγει την κορούλα τους, Σόφι. Ο Ράιαν έιναι ένας ψυχοπαθής που δεν έχει τίποτα να χάσει, δεν ενδιαφέρεται για λύτρα και σκοπός του είναι να καταστρέψει κομμάτι κομμάτι τη ζωή που έχτιζε το ζευγάρι τα τελευταία δέκα χρόνια. Το επόμενο 24ωρο μετά την αρπαγή της Σόφι, ο Νιλ κι η Άμπι είναι στο έλεος του απαγωγέα και αναγκάζονται να υπακούουν στις ανατριχιαστικές προσταγές του. Ο εφιάλτης που ζουν κορυφώνεται όταν o Ράιαν τους θέτει το πιο τρομακτικό δίλημμα.

*Open Beyond TV, Τετάρτη 10/7, Ώρα: 22:00

Αμαρτωλές Καλόγριες (1983) (Dark Habits)

Σκηνοθέτης: Πέδρο Αλμοδόβαρ Παίζουν: Μαρίσα Παρέδες, Κάρμεν Μάουρα, Τζουλιέτα Σεράνο, Σεσίλια Ροθ, Κριστίνα Σάντσεζ Πασκουάλ, Τσους Λαμπρεάβε, Λίνα Καναλέχας, Μέρι Καρίγιο

Η Γιολάντα, μια καλλιτέχνης με εκρηκτικό ταμπεραμέντο, καταζητείται από την αστυνομία μετά το θάνατο του εραστή της. Σύντομα θα βρει καταφύγιο σ’ ένα παράξενο τάγμα καλογριών, που δέχεται κάθε είδους αμαρτωλή ψυχή. Το απαρτίζουν: η Αδελφή Καταραμένη που ανατρέφει μια τίγρη, η Αδελφή Αρουραίος που γράφει κρυφά πορνογραφήματα, η Αδελφή Oχιά που ράβει φανταχτερά εκκλησιαστικά ενδύματα και είναι ερωτευμένη με τον εφημέριο του μοναστηριού, η Αδελφή Κοπριά που έχει μανία με τη μαγειρική και βλέπει οράματα με ή χωρίς τη βοήθεια παραισθησιογόνων και, τέλος, η ηγουμένη που είναι εθισμένη στην ηρωίνη. Το μοναστήρι βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης από τότε που η προστάτιδά του σταμάτησε να το επιχορηγεί.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 10/7, Ώρα: 23:00

Αλλάζουμε; (2011) (The Change Up)

του Ντέιβιντ Ντόμπκιν με τους Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Ολίβια Γουάιλντ, Λέσλι Μαν, Άλαν Άρκιν

Ο Ντέιβ και ο Μιτς είναι φίλοι από παιδιά, παρόλο που οι χαρακτήρες τους και οι επιλογές τους στη ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Ο πρώτος είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπεύθυνος οικογενειάρχης ενώ ο δεύτερος ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και ορκισμένος εργένης! ‘Eνα μοιραίο βράδυ, που μεθάνε σε ένα μπαρ, εύχονται να να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου. Η ευχή τους πιάνει και το επόμενο πρωί ξυπνούν ο ένας στο σώμα του άλλου!

*Star, Τετάρτη 10/7 Ώρα: 21:00

Ζευγάρια στα Βαθιά (2009) (Couples Retreat)

του Πίτερ Μπίλινγκσλεϊ με τους Βινς Βον, Μάλιν Άκερμαν, Κεν Γιέονγκ, Κρίστεν Μπελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζον Φαβρό, Κρίστιν Ντέιβις, Ζαν Ρενό

Ένα νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να πάει διακοπές σ’ ένα τροπικό νησί-θέρετρο σε μια προσπάθεια διάσωσης του γάμου του, προκειμένου να σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά της σχέσης του και να δει αν τελικά μπορεί να αποφύγει το χωρισμό. Επειδή όμως τα οικονομικά του ζευγαριού δεν του επιτρέπoυν να πάει στο θέρετρο μόνο του, προτείνει σε άλλα τρία φιλικά ζευγάρια να το ακολουθήσουν στον «παράδεισο» και να απολαύσουν μοναδικές διακοπές, την ίδια στιγμή που το ζευγάρι θα προσπαθεί να σώσει τη σχέση του, μέσα από «θεραπεία». Φτάνοντας όμως στο νησί τα τρία φιλικά ζευγάρια συνειδητοποιούν πως αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, αντί για σπα και θαλάσσιο σκι, θα πρέπει να συμμετάσχουν και τα ίδια στις θεραπευτικές συνεδρίες του θέρετρου, καθώς η συμμετοχή στις θεραπείες δεν είναι προαιρετική!

*Star, Τετάρτη 10/7, Ώρα: 01:30

Ξένες Λέξεις (2017) (Beyond Words)

Σκηνοθεσία: Urszula Antoniak Πρωταγωνιστούν: Jakub GierszaŁ, Andrzej Chyra

Τίποτα στον Μίχαελ ένα νέο και επιτυχημένο δικηγόρο του Βερολίνου, δεν φανερώνει τις πολωνικές του ρίζες. Μαζί με τον καλύτερο φίλο του Φράντς αισθάνεται άνετα στα εστιατόρια, τα μπαρ και τα κλαμπ του Βερολίνου. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, αλλά ο Μίχαελ, ο οποίος μετανάστευσε από την Πολωνία μετά το θάνατο της μητέρας του πριν από αρκετά χρόνια, ανησυχεί για την προφορά του. Ο Μίχαελ ταράζεται όταν ένας καταβεβλημένος Πολωνός μποεμ εμφανίζεται στο κατώφλι του και ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του. Πατέρας και γιος, δύο εντελώς ξένοι περνάνε ένα Σαββατοκύριακο μαζί, μοιρασμένο ανάμεσα στην ενσυναίσθηση, την απόρριψη και την δυσπιστία. Καθώς οι ρίζες του Μίχαελ τον αρπάζουν, μια οδυνηρή κρίση φαίνεται αναπόφευκτη … ‘Oταν ο πατέρας του φεύγει, ο Μίχαελ δεν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή του ως Γερμανός.

*ΕΡΤ3, Τετάρτη 10/7, Ώρα: 23:00

parallaximag.gr