4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η Τρίτη έφτασε και αν το κρύο σου είναι αρκετό για να ακυρώσεις την σημερινή σου έξοδο, τότε ξάπλωσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και χαλάρωσε με μία από τις παρακάτω ταινίες:

«Ο διαχειριστής» (2009) σε σκηνοθεσία Περικλής Χούρσογλου

Ο Παύλος, ένας τυπικός Έλληνας μεσοαστός, βλέπει την ερωτική του σχέση με μια πολύ νεότερή του γυναίκα, ως σανίδα σωτηρίας για να ξεφύγει από τη μονότονη και τελματωμένη οικογενειακή του ζωή.

Παίζουν: Περικλής Χούρσογλου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Κώστας Βουτσάς, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Κατερίνα Γιουλάκη, Κωνσταντίνος Χούρσογλου, Ιορδάνης Χούρσογλου, Νίκος Γεωργάκης

*ΕΡΤ2, Τρίτη 8/10, στις 23:00

«Jack Reacher» (2012) σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μακ Κουάρι

Ένας ερευνητής ανθρωποκτονιών, ο Τζακ Ρίτσερ καλείται να ερευνήσει μια υπόθεση που αφορά έναν εκπαιδευμένο στρατιωτικό – ελεύθερο σκοπευτή που πυροβόλησε τυχαία πέντε αθώα θύματα με έξι βολές. Ενώ ο φερόμενος ως δράστης συλλαμβάνεται και η υπόθεση είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο, ο δράστης ζητά να συναντήσει τον Ρίτσερ. Η συνάντηση αυτή θα πυροδοτήσει εκρηκτικές εξελίξεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Βέρνερ Χέρτσογκ.

*ΣΚΑΙ, Τρίτη 8/10, στις 23:00

«Τελευταία κλήση»(2004) σε  σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ρ.Έλις

Μια καθηγήτρια απάγεται από αγνώστους που σκοπεύουν να τη δολοφονήσουν με όλα τα μέλη της οικογένειάς της. Επισκευάζοντας ένα σπασμένο τηλέφωνο καταφέρνει να επικοινωνήσει με το κινητό ενός άγνωστου νεαρού, τον οποίο και κινητοποιεί άθελά του για να τη σώσει.

Παίζουν: Κιμ Μπάσιντζερ, Τζέισον Στέιθαμ, Κρις Έβανς, Τζέσικα Μπίελ.

*OPEN, Τρίτη 8/10, στις 21:00

«Bangkok: επικίνδυνη αποστολή» (2008)

‘Eνας μοναχικός, ψυχρός επαγγελματίας δολοφόνος πηγαίνει στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει τέσσερα συμβόλαια θανάτου. Θα αναπτύξει όμως φιλικές σχέσεις μ’ έναν νεαρό που τον βοηθάει και θα ερωτευτεί μια κωφάλαλη κοπέλα.

Παίζουν:  Νίκολας Κέιτζ, Τσάρλι Γιανγκ, Σακρίτ Γιαμνάρμ.Σκηνοθεσία: Danny Pang , Oxide Chun Pang Παίζουν: Nicolas Cage(Joe), Shahkrit Yamnarm(Kong), Charlie Yeung(Fon), Panward Hemmanee(Aom), Nirattisai Kaljareuk(Surat)

*OPEN, Τρίτη 8/10, στις 23:00