5 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η ψύχρα και η κούραση της ημέρας είναι αρκετά για να σε κρατήσουν στο σπίτι σου. Γι’ αυτό κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, πάρε ποπ κορν και διάλεξε μια από τις παρακάτω ταινίες.

«Το πρόσωπο του έρωτα» (2013) σε σκηνοθεσία Αρι Πόζιν

Αρκετά χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Νίκι γνωρίζει έναν άνδρα που του μοιάζει καταπληκτικά και γνώριμα συναισθήματα που νόμιζε ότι είχε αποχαιρετήσει για πάντα την ξαναπλημμυρίζουν. Συνειδητοποιεί ότι συνάντησε δεύτερη φορά τον έρωτα της ζωής της. Η ταινία αφηγείται τη ρομαντική της ιστορία με πολύ χιούμορ, εκπλήξεις και οξυδέρκεια για το μυστήριο του έρωτα που μας κατακλύζει.

Παίζουν: Ανέτ Μπένινγκ, Εντ Χάρις, Ρόμπιν Ουίλιαμς

*ΕΡΤ1, Τρίτη 5/11 στις 22:00

«INTERRUPTION» (2015) σε σκηνοθεσία Γιώργος Ζώης

Οι τελευταίοι θεατές παίρνουν τις θέσεις τους. Η παράσταση της «Ορέστειας» ξεκινάει. Ξαφνικά, τα φώτα σβήνουν και η σκηνή βυθίζεται στο σκοτάδι. Μια ομάδα αγοριών και κοριτσιών, με όπλα στα χέρια, ανεβαίνουν στη σκηνή. Ζητάνε συγγνώμη για τη διακοπή και προσκαλούν όσους θεατές επιθυμούν να ανέβουν στη σκηνή μαζί τους. Η παράσταση συνεχίζεται κανονικά με μια μόνο διαφορά: η ζωή μιμείται την Τέχνη και όχι το αντίστροφο.

Παίζουν: Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Μαρία Καλλιμάνη, Αλεξία Καλτσίκη, Χρήστος Στέργιογλου, Μαρία Φιλίνη

*ΕΡΤ2, Τρίτη 5/11 στις 23:20

«Ένα ήσυχο μέρος» (2018) σε σκηνοθεσία Τζον Κραζίνσκι

Μια οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει μετά την κατάληψη της γης από φονικά εξωγήινα όντα. Οι εξωγήινοι δολοφόνοι αναζητούν τα θύματά τους με βάση τον ήχο, στον οποίο επιδεικνύουν εξαιρετική ευαισθησία. Τα μέλη της οικογένειας πρέπει να ζουν σιωπηλά διαφορετικά θα γίνουν τα επόμενα θύματα των τρομερών πλασμάτων που εμφανίζονται με τον παραμικρό ήχο.

Παίζουν: Τζον Κραζίνσκι, Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς

*ΣΚΑΪ, Τρίτη 5/11 στις 23:00

«Νομοταγής πολίτης» (2009) σε σκηνοθεσία Φ.Γκάρι Γκρέι

Ο φιλήσυχος Κλάιντ Σέλντον βλέπει την οικογένειά του να δολοφονείται εν ψυχρώ και -εξαιτίας της συμφωνίας του με τον εισαγγελέα- τον βασικό αυτουργό να τη γλιτώνει με ελαφριά ποινή. Δέκα χρόνια μετά, ένα σατανικό σχέδιο με στόχο να διορθωθεί η αδικία ξεκινά.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέιμι Φοξ, Κολμ Μίνι, Βαϊόλα Ντέιβις

*OPEN, Τρίτη 5/11 στις 21:00

«Μην ανοίξεις» σε σκηνοθεσία Ίλαθ Ροθ

Ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας βοηθά δύο νεαρές γυναίκες όταν του χτυπούν την πόρτα μια βροχερή νύχτα. Η ευγενική του χειρονομία όμως καταλήγει σε μια επικίνδυνη αποπλάνηση.

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Άνα ντε Άρμας, Λορένζα Ίζο

*OPEN, Τρίτη 5/11 στις 23:15