Ακόμα ένα βραβείο Αθλητικού Τουρισμού για την TRIMORE Sport Events – (video)

Σε μία υπέροχη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η 66η Γιορτή Ανάδειξης των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2019 από τον ΠΣΑΤ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

Στην «Γιορτή των Κορυφαίων», με το ειδικό βραβείο Αθλητικού Τουρισμού τιμήθηκε η TRIMORE Sport Events στο πρόσωπο του επικεφαλής της κ. Κωνσταντίνου Μητρόπαπα, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

Η TRIMORE έχει δημιουργήσει το TRIMORE Multisports TOUR, ένα μπουκέτο Premium Multisports Events συνεισφέροντας στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Ελλάδος και ταυτόχρονα αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού κυρίως στη νέα γενιά αλλά και στους μεγαλύτερους αθλητές και αθλούμενους όλων των επιπέδων.

Το όμορφο ταξίδι της TRIMORE έχει ξεκινήσει από το Ναύπλιο, πέρασε από τη Σύρο και την Χαλκιδική και συνεχίζεται με πάθος και αφοσίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα(Βουλιαγμένη, Βάρκιζα), στην Ύδρα, στο Ρέθυμνο, στην Καστοριά, ενώ σχέδια καταστρώνονται για τους επόμενους προορισμούς που θα προστεθούν στον υπέροχο χάρτη της TRIMORE.

Στο video που ακολουθεί, θα δείτε και στιγμιότυπα από την όμορφη Καστοριά