Πώς θα κουρευτείς μόνος σου στην καραντίνα – Έξυπνα tips πριν πιάσετε ψαλίδι – [video]

Για εσάς που το μαλλί και τα γένια σας έχουν μακρύνει επικίνδυνα και ψάχνετε έκτακτη λύση.

Η ζωή και η καθημερινότητα έχει αλλάξει ριζικά για όλους μας από τότε που ο κορονοϊός άρχισε να εξαπλώνεται σε όλον τον πλανήτη και οι κυβερνήσεις προχώρησαν σε μέτρα καραντίνας. Ο κατάλογος με πράγματα που έχουμε στερηθεί την περίοδο αυτή γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο μακροσκελής. Οι βόλτες, η επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, η γυμναστική, τα ψώνια και φυσικά η περιποίηση των μαλλιών μας είναι μερικά από τα πράγματα που μας έχουν λείψει.

Εξαιτίας του εγκλεισμού, όμως, καλό είναι να μην παραμελούμε τον εαυτό μας, αλλά να τον φροντίζουμε και να κάνουμε τα πάντα για να νιώθουμε όμορφα. Με τα κουρεία και τα αντρικά κομμωτήρια να είναι κλειστά, πολλοί άντρες, διάσημοι και μη, εδώ και μερικές ημέρες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να κουρευτούν μόνοι τους στο σπίτι. Ήδη στα social media δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ξεκινήσει να δημοσιεύουν φωτογραφίες ή βίντεο με το νέο τους hair look.

Η περιποίηση των μαλλιών στην καραντίνα είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα που τους δίναμε και πριν από αυτήν. Ωστόσο, το να κουρευτεί κάποιος μόνος του δεν είναι τόσο εύκολο όσο μία βόλτα στο πάρκο με τον σκύλο του. Όπως συμβαίνει σε κάθε επάγγελμα, χρειάζεται εμπειρία. Έτσι, λοιπόν, πριν πιάσετε το ψαλίδι ή τη ξυριστική μηχανή, καλό είναι να ακούσετε τι έχουν να σας πουν ο Γιώργος και ο Δημήτρης, οι οποίοι δουλεύουν στο «Rooster’s Barbershop» στην Αθήνα και σας δίνουν έξυπνα tips για να κουρευτείτε και να ξυριστείτε μόνοι σας στο σπίτι.

Έθνος