Τοποθετήθηκε στην Καστοριά ο πρώτος νεφελοποιητής κατά του κορωνοϊού

Στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού που ζούμε, που έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως, πρέπει να επιστρατεύσουμε όλα τα “όπλα” που διαθέτουμε, ώστε να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη αυτή κατάσταση και κυρίως να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται τη μετάδοση αυτού του επικίνδυνου ιού.

Οι κλειστοί κυρίως χώροι, όπως τα γυμναστήρια, είναι οι χώροι όπου ο κίνδυνος μετάδοσης μεταξύ ανθρώπων είναι πολύ μεγάλος. Μεγάλο γυμναστήριο της Καστοριάς προχώρησε σε τοποθέτηση ενός σύγχρονου νεφελοποιητή με πρωταρχικό σκοπό, την μέγιστη ασφάλεια των αθλητών.

Η απολύμανση με νεφελοποίηση είναι ένα πιστοποιημένο σύστημα απολύμανσης χώρων

“Η μέθοδος της νεφελοποίησης είναι μία αποτελεσματική, οικονομικά αποδοτική και εύχρηστη λύση απολύμανσης ρουτίνας σε ένα περιβάλλον υγειονομικής φροντίδας, σε ιατρεία, σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια κ.α.” μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Ρότσιας, υπεύθυνος πωλήσεων στην Καστοριά, της εταιρίας Refill Oil.

Ο κ. Ροτσιας επίσης πρόσθεσε “Σε περιόδους επιδημιών η μέθοδος της νεφελοποίησης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη καθότι επιτυγχάνεται πλήρης απολύμανση (καταστροφή βακτηρίων, μυκήτων, ιών και σπόρων) του χώρου, ακόμη και των πλέον δυσπρόσιτων σημείων χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.”

Για περισσότερες πληροφορίες για τους νεφελοποιητές της Refill Oil μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ 698 14 69 300