Μάσκα με… χρυσές “πινελιές” για προστασία από την Louis Vuitton

Μια πολυτελή «ασπίδα» για το πρόσωπο η οποία αποτελεί μία «εναλλακτική» λύση για προστασία από τον κορονοϊο, λανσάρει η Louis Vuitton.

Σύμφωνα με τον Ιndependent, το LV Shield, όπως ονομάζεται θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 30 Οκτωβρίου και αναμένεται να κοστίζει 750 λίρες, δηλαδή περίπου 962 δολάρια.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία πολυτελή ασπίδα διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Louis Vuitton, που φοριέται στο κεφάλι και η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει κομψότητα και παράλληλα προστασία.

Η «εντυπωσιακή» προστατευτική ασπίδα του Louis Vuitton δεν προστατεύει τον κάτοχό της μόνο από τη νόσο Covid- 19 αλλά και από τις ακτίνες του ήλιου. Διαθέτει επίσης χρυσά κουμπιά, χαραγμένα στο εμπορικό σήμα του Louis Vuitton και μία ελαστική μπαντάνα. Το γείσο μπορεί επίσης να φορεθεί προς τα πάνω, σύμφωνα με τον οίκο μόδας.

Στη μάχη κατά του κορονοϊου και οι εταιρείες πολυτελών ειδών

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο ο όμιλος είχε ανακοινώσει την παρασκευή μεγάλης ποσότητας αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος για να καλύψει τις ελλείψεις της Γαλλίας, στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

Η Louis Vuitton δεν είναι η μοναδική εταιρεία προϊόντων πολυτελείας που κυκλοφόρησε προϊόντα για την προστασία των πελατών της κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο, η Burberry κυκλοφόρησε μια σειρά από επαναχρησιμοποιούμενες υψηλής ποιότητας μάσκες προσώπου.