Η κάνναβη απέκτησε πλέον το δικό της Airbnb!

Στις Αμερικάνικες πολιτείες σιγά σιγά αρχίζουν όλο ένα και περισσότερες χώρες να νομιμοποιούν τη χρήση της κάνναβης και εξαιτίας αυτού όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά μία περιστασιακή – τουριστική κατοικία στην οποία η κατανάλωση να επιτρέπεται.

Το Bud and Breakfast είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που ειδικεύεται στην ενοικίαση σπιτιών που η χρήση της κάνναβης είναι επιτρεπτή. Η πλατφόρμα ξεκίνησε να λειτουργεί την 1η Απριλίου και ως τώρα έχει μεγάλη απήχηση από τον κόσμο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ταξιδιώτες που αναζητούν ένα πιο εναλλακτικό Airbnb είναι να μπουν στη πλατφόρμα και βάλουν στην αναζήτηση τον προορισμό και τις ημερομηνίες των διακοπών τους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών που βρίσκονται σε χώρες όπου η ιατρική χρήση της κάνναβης είναι νόμιμη καταχωρούν στην πλατφόρμα τα προσφερόμενα καταλύματα και όλα συνεχίζονται σε λίγο πιο… χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Sean Βoy, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του site

Ο Sean Βoy, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του site μίλησε στον Guardian και δηλώνει: «Πολλοί άνθρωποι έρχονται στο Κολοράντο, πηγαίνουν σε ένα φαρμακείο, αγοράζουν το βότανο και στη συνέχεια βγαίνουν στο δρόμο και καπνίζουν. Η κατανάλωση κάνναβης στους δρόμους όμως δεν είναι νόμιμη, οπότε ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στα σπίτια μας».

Τα σπίτια διαθέτουν σήμανση και πληροφορίες για το πού επιτρέπεται το κάπνισμα όπως εξωτερικά, εσωτερικά ή στο σαλόνι. Οι ιδιοκτήτες μάλιστα εκτός από το ότι προσφέρουν το σπίτι τους διαθέτουν και πληροφορίες στους φιλοξενούμενους τους για το πού θα βρουν τα καλύτερα σημεία πώλησης του φυτού στην πόλη.

Πηγή: Cannabis news με πληροφορίες από Reuters