4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και αν θέλεις να διασκεδάσεις, γελάσεις ή να τρομάξεις οι παρακάτω ταινίες θα σου φανούν σίγουρα απολαυστικές. Γιαυτό κάτσε άνετα στο σπίτι σου και δες μία από τις παρακάτω:

«Έρωτας αλά ελληνικά» (2014) σε σκηνοθεσία Εμίλιο Μαρτίνεθ Λάζαρο

Ο Ραφαέλ είναι γεννημένος στη Σεβίλλη και περήφανος Ανδαλουσιανός. Ένα βράδυ θα γνωρίσει την Αμάια, μια όμορφη και δυναμική κοπέλα με βασκική καταγωγή. Έπειτα από μια παθιασμένη νύχτα, θα του κλέψει την καρδιά, ξεχνώντας στο σπίτι του, σαν μοντέρνα Σταχτοπούτα, την τσάντα της. Αυτό είναι το καλύτερο άλλοθι για τον Ραφαέλ που θα ταξιδέψει στην περιοχή όπου μένει η Αμάια για να της την επιστρέψει. Παρότι η Αμάια δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να του χαρίσει άλλες νύχτες, η επιστροφή του σκληροπυρηνικού πατέρα της στην πόλη, θα της αλλάξει τα σχέδια, υποχρεώνοντας τον Ραφαέλ να υποδυθεί έναν ρόλο που δεν φανταζόταν ποτέ στη ζωή του.

Παίζουν: Ντάνι Ροβίρα, Κλάρα Λάγο, Κάρμεν Μάτσι, Κάρα Ελεχάλδε

*ΕΡΤ2,Πέμπτη 3/10, στις 23:00

«Το Φάντασμα στο Κέλυφος» (2017) σε σκηνοθεσία Ρούπερτ Σάντερς 

Το δημοφιλές ιαπωνικό manga Ghost in the Shell μεταφέρεται από τον Ρούπερτ Σάντερς (Η Χιονάτη και ο Κυνηγός) στον κινηματογράφο, όπου μεταξύ τεχνολογίας και κυβερνοχώρου, η Ταγματάρχης, που της έχουν γνωστοποιήσει ότι την έσωσαν από βέβαιο θάνατο σε ατύχημα προκειμένου να σώζει, καθώς είναι πλέον άτρωτη, άλλους ανθρώπους, προσπαθεί να ανακαλύψει το παρελθόν της, και το λόγο που την μετέτρεψαν σε ένα ρομπότ με ανθρώπινη μορφή, αλλά χωρίς αισθήματα.

Παίζουν: Σκάρλετ Τζόχανσον, Μάικλ Πιτ, Πιλού Άσμπεκ, Ζιλιέτ Μπινός, Τακέσι Κιτάνο

*ΣΚΑΙ, Πέμπτη 3/10, στις 23:00

«Η γυμνή αλήθεια» (2009) σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λούκετιτς

Η Αμπι είναι μια εργασιομανής γυναίκα που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της πόλης του Σακραμέντο. Είναι όμορφη, αλλά τόσο σχολαστική, που η προσωπική της ζωή είναι ανύπαρκτη. Εκτός αυτού, η εκπομπή στην οποία είναι παραγωγός δεν έχει μεγάλη θεαματικότητα. Μια νύχτα, μετά από ένα καταστροφικό ραντεβού, το μάτι της πέφτει στην εκπομπή «Η γυμνή αλήθεια» του Μάικ Τσάνγουεϊ που σχολιάζει καυστικά τις «αδύναμες» σχέσεις ανδρών και γυναικών. Την επόμενη μέρα ο Μάικ προσλαμβάνεται στο κανάλι της Αμπι ως ο άνθρωπος που θα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης. Εκείνη αντιδρά αλλά οι θεαματικότητες την διαψεύδουν. Συγχρόνως, γνωρίζει τον όμορφο γείτονα και θέλει να βγει μαζί του. Φαίνεται, όμως, ότι δεν έχει τον τρόπο, αφού έχει ξεχάσει να φλερτάρει και έτσι δέχεται να κάνει ό,τι της λέει ο Μάικ βάζοντας ένα στοίχημα. Εάν το χάσει θα σταματήσει το κύμα διαφωνιών εναντίον του, εάν όχι, θα παραιτηθεί ο Μάικ.

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Κάθριν Χάιγκλ, Μπρι Τέρνερ

*ΑΝΤ1, Πέμπτη 3/10, στις 23:45

«Το Αυτό (IT)» (2017) σε σκηνοθεσία Αντρέ Μουσιέτι

Επτά παιδιά, που μεγαλώνουν στην αμερικανική κωμόπολη του Ντέρι, στην πολιτεία του Μέιν, έχουν δημιουργήσει τη «Λέσχη των Χαμένων», καθώς, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έχουν περιθωριοποιηθεί από τις παρέες των συνομηλίκων τους.Την ίδια στιγμή, το Ντέρι είναι και λημέρι ενός διαβολικού κλόουν, του Πένιγουαϊζ, που κάθε 27 χρόνια, βγαίνει από τους υπονόμους της πόλης, αρπάζει παιδιά και σπέρνει τον τρόμο στην πόλη… Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο τρόμου του master του τρόμου, Στίβεν Κινγκ, με φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Παίζουν: Σκάρσγκαρντ, Τζέιντεν Μαρτέλ, Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ, Σοφία Λίλις

*STAR,Πέμπτη 3/10, στις 23:30