Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ξεκινάει το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής»

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής»- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις και υπηρεσίες που αφορούν παιδιά σχολικής ηλικίας (5-12 ετών), εφήβους και γονείς.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα βασίζεται στις εξής δράσεις:

  • Λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας
  • Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου
  • Εργασιακή Συμβουλευτική
  • Χρηματοοικονομική Συμβουλευτική
  • Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία
  • Τράπεζα Υποστήριξης (Κοινωνικό Παντοπωλείο)

Σκοπός του προγράμματος είναι η υποστήριξη 100 ευπαθών οικογενειών με ανήλικα παιδιά μέσω της λειτουργίας των δομών του οργανισμού, αλλά και 130 οικογενειών με την παραπομπή τους σε εξειδικευμένες δομές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας

Ο οργανισμός προσκαλεί, για τους καλοκαιρινούς μήνες,  όλες τις ενδιαφερόμενες οικογένειες να συμμετάσχουν στο νέο δημιουργικό πρόγραμμα της δομής του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού.

Αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Οι ώρες λειτουργίας της δομής είναι από τις 8.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ. και είναι ανοιχτή προς όλους.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι ΔΩΡΕΑΝ. Το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής»- Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας  Παιδιού, υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του οργανισμού μας, στην διεύθυνση Λεωφόρος Γουναράδων – Περιοχή Χλόη Καστοριάς (δίπλα στο Αrimani Furs) και στα τηλέφωνα 2467400039 και στο 6936937022.

www. keletronpaidi.gr

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί