Ο πιο πολύτιμος θησαυρός σου, είναι οι αληθινοί φίλοι της ζωής σου!

Καθόλη την διάρκεια της ζωής μας, περνάνε διαφόρων ειδών άνθρωποι, κάποιοι υπήρχαν εκεί από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, κάποιοι βρέθηκαν λόγω συγκυριών κι έμειναν, κάποιοι είναι τέλειοι για παρέα και χαβαλέ μιάς και η συντροφιά τους σε κάνει να ξεχνιέσαι και να νιώθεις για λίγο ανέμελος, κάποιοι είναι εκεί μόνο όποτε έχουν να κερδίσουν κάτι από’σένα κι είναι οι πρώτοι που θα λακίσουν στα δύσκολα, μα υπάρχουν κι αυτοί που θα καθίσουν δίπλα σου στο σκοτάδι.

Είναι αυτοί, που ακόμη κι αν δεν τους βλέπεις καθημερινά και μόνο η σκέψη που ξέρεις πως υπάρχουν σε κάποια γωνιά του πλανήτη, σου δίνει δύναμη. Είναι αυτοί, που σε εμπνέουν να εξελίσσεσαι και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Είναι αυτοί, που γελάτε με τα ίδια αστεία κι απαντάτε με τις ίδιες ατάκες σε άλλους. Είναι αυτοί, που δεν χρειάζεται να τους μιλήσεις για να καταλάβουν ότι δεν είσαι καλά. Είναι αυτοί, που όσες ώρες κι αν περάσεις μαζί τους δεν σου είναι αρκετές γιατί ο χρόνος σταματάει κάθε φορά που συναντιέστε. Είναι αυτοί, που δεν κρίνουν τις επιλογές σου, αντιθέτως στηρίζουν ότι τρέλα κι αν αποφασίσεις να κάνεις.

Είναι αυτοί, που για να τους συναντήσεις δεν υπολογίζεις χιλιόμετρα κι εμπόδια. Είναι αυτοί, που θα χαρούν περισσότερο κι απο σένα με την χαρά σου. Είναι αυτοί, που μέσα τους καθρεφτίζονται κομμάτια του εαυτού σου.Είναι αυτοί που σου λένε αλήθειες όσο σκληρές κι αν είναι γιατί γνωρίζουν την σημαντικότητα που κρύβεται στην λέξη ειλικρίνεια. Είναι αυτοί, που θα σε κρατήσουν όταν λυγίσεις και πέσεις.

Είναι αυτοί, που δεν λογαριάζουν κανέναν φουσκωμένο εγωισμό προκειμένου να σε κρατήσουν στην ζωή τους. Είναι αυτοί, που θα σε βοηθήσουν χωρίς να τους το ζητήσεις ακόμα κι εκείνες τις στιγμές που σε πιάνει το πείσμα σου πώς δεν έχεις ανάγκη καμία βοήθεια και καμία αγκαλιά να κολλήσει τα σπασμένα σου κομμάτια.

Αυτοί οι άνθρωποι…θα σου κρατήσουν το χέρι ακόμα κι όταν όλα τα φώτα έχουν σβήσει και η πλάση έχει σωπάσει…αν είσαι από τους λίγους τυχερούς…που έχουν τέτοιους ανθρώπους στην ζωή του…μην τους χάσεις. Είσαι τυχερός που τους βρήκες. Προστάτεψε την φιλία σας και φυλαξέ την καλά, σαν ιερό μυστικό.

Luna Punk