Γίνε ξανά παιδί με την παρέα μας στην “Μαγική Λιμνοπολιτεία“

Με τον Δεκέμβρη εδώ, μπαίνουμε πια για τα καλά στο γιορτινό κλίμα, με την εμφάνιση του Χριστουγεννιάτικου χωριού που αγαπάμε να επισκεπτόμαστε μικροί και μεγάλοι.

Η πιο Χριστουγεννιάτικη πόλη της Ελλάδας ανοίγει τις πύλες της. Η “Μαγική Λιμνοπολιτεία “ της πόλης μας είναι και πάλι έτοιμη να δεχτεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της,σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2019.

Τα ξύλινα σπιτάκια και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια έχουν ήδη στηθεί και έχουν δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και περιμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες με διάφορες εκπλήξεις.

Ο Αι Βασίλης, πάντα χαμογελαστός θα υποδέχεται τους μικρούς φίλους στο παραμυθένιο σπίτι του, κι εκεί, διπλά στο τζάκι, τους περιμένει να φωτογραφηθεί μαζί τους.Να του παραδώσετε το γράμμα σας και όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε για να προλάβει να τα διαβάσει όλα και να ικανοποιήσει τις χριστουγεννιάτικες επιθυμίες σας.

Προσκαλούμε τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό για να ζήσουμε, να ψυχαγωγηθούμε ζεστά, ανθρώπινα και αλληλέγγυα μ΄ελπίδα και αισιοδοξία αυτές τις γιορτινές ημέρες.