Γιατί αυτοί που σε κάνουν να χαμογελάς αξίζουν πολλά παραπάνω..

Όταν αρχίζεις πλέον να συνειδητοποιείς πως πλέον θέλεις μέσα στην ζωή σου ανθρώπους αισιόδοξους μακριά απ’ την μιζέρια, ανθρώπους που σε κάνουν να χαμογελάς τόσο εύκολα, μόνο με ένα βλέμμα τους, μια κουβέντα τους.. Γιατί η πραγματική ευτυχία δεν κρύβεται στα πράγματα αλλά στις στιγμές.. στις στιγμές που μόνο οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να σου προσφέρουν..

Είναι κάποιοι άνθρωποι λοιπόν που το μόνο που θέλουν είναι να σε βλέπουν να γελάς και με την ενέργεια τους εύκολα τα καταφέρνουν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο σπάνιοι μα τόσο απαραίτητοι, αυτοί είναι που βάζουν χρώμα μέσα στη ζωή σου και σε απομακρύνουν από όλα τα προβλήματα κι από ότι αρνητικό κι αν κρύβει το μυαλό σου.. Είναι αυτοί που μόλις τους πρωτοδείς σου φτιάχνουν την διάθεση και δεν μπορείς με τίποτα να συγκρατήσεις το χαμόγελο σου, αυτοί που με το χιούμορ τους σε κάνουν να τα ξεχνάς όλα και με την παρουσία τους νιώθεις πιο ευτυχισμένος από ποτέ ..

Σου προσφέρουν στην ουσία κάτι τόσο απλό μα ταυτόχρονα τόσο πολύτιμο, σε μια εποχή που ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί από το να πάψει να ασχολείται και να κουβαλά τα προβλήματα του, να γκρινιάζει, να είναι συνεχώς μέσα στην αρνητικότητα και να εστιάζει παρά μόνο σε αυτά, χωρίς να βλέπει από μια άλλη οπτική γωνία πιο θετική ..

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν που το μόνο που φροντίζουν είναι να μην λείπει το χαμόγελο απ τα χείλη σου είναι και αυτοί που βγάζουν και την καλύτερη εκδοχή του &epsiloepsilon;αυτού σου.. Αφού με αυτούς ο κόσμος μοιάζει τόσο διαφορετικός, τόσο φωτεινός και αισθάνεσαι τόσο μα τόσο τυχερός που τους έχεις!

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που ξέρουν να σχηματίζουν το χαμόγελο στο πρόσωπο σου, αυτοί που αξίζει να κρατήσεις μέσα στην ζωή σου. Γιατί χωρίς αυτούς είναι σαν να λείπει ένα πολύτιμο κομμάτι του εαυτού σου.. Τους χρειάζεσαι, να τους προσέχεις..

Δέσποινα Παντέλα