Μεγάλη κλοπή στο Άργος Ορεστικό – Θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του ditikostipos την Κυριακή τα ξημερώματα έγινε μεγάλη κλοπή σε εργοτάξιο σε περιοχή πολύ κοντά στο Άργος Ορεστικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες που είναι και το πιο πιθανό, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουλίου, εισέβαλαν σε χώρο εργοταξίου, σε περιοχή λίγο έξω από το Άργος Ορεστικό, παραβιάζοντας την περίφραξη του. Φυσικά δεν έγιναν και λόγω της ώρας αντιληπτοί, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να αποσπάσουν αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας και άκρως αναγκαία για την λειτουργία του εργοταξίου.

Μάλιστα φαίνεται τα άτομα που έκαναν την μεγάλη κλοπή, να έχουν εντοπιστεί ήδη σε περιοχή εκτός νομού Καστοριάς και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του θέματος έχει επιληφθεί το αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού. Όλες οι λεπτομέρειες για την κλοπή αυτή που ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ, θα γίνουν γνωστές με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, από την Περιφερειακή Διοίκηση του σώματος στην Κοζάνη.

ditikostipos