6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Βράδυ Πέμπτης και η ώρα της ταινίας έφτασε.

«Αποστολή Εξετελέσθη» (2017) σκηνοθεσία Τζέισον Χολ

Δραματική, πολεμική -Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών γυρνάει σπίτι από το Ιράκ, όπου έγιναν μάρτυρες ανείπωτης βίας και παραλογισμού.

Καθώς προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα ως πολίτες, βασανίζονται από τις εμπειρίες στους στα πεδία των μαχών, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.

Παίζουν: Μάιλς Τέλερ, Χέιλι Μπένετ, Τζο Κόουλ, Σκοτ Χέιζ, Εϊμι Σούμερ.

*Open, Πέμπτη 9/9, στις 21:00

«Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» (2017) σκηνοθεσία Μάθιου Βον

Δράσης – Όταν τα κεντρικά γραφεία της Kingsman καταστρέφονται, οι ήρωές μας ξεκινούν ένα ταξίδι, που τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά, δοκιμάζοντας τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων στα άκρα. Οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις, συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι. 

Παίζουν: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Τζεφ Μπρίτζες, Έλτον Τζον.

*Star, Πέμπτη 9/9, στις 21:00

«Αβάσταχτη Γοητεία» (2003) σκηνοθεσία Τζόελ Κοέν

Κομεντί – O Τζώρτζ Κλούνει είναι ο Μάιλς Μάσεϊ, επιτυχημένος δικηγόρος με ειδικότητα τα διαζύγια. Δουλεύει σκληρά και έχει κερδίσει φήμη και χρήμα.

Και αυτά μαζί με την αναγνώριση από τους συναδέλφους του, ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο, μοναδικό σερί νικών καθώς και ένα «πρότυπο συμβόλαιο» με το όνομά του, που διδάσκεται πλέον στη νομική σχολή.

Όλα αυτά όμως δεν τον ενδιαφέρουν πλέον και αναζητά νέες προκλήσεις για να ξεπεράσει τον εαυτό του. Η πρόκληση υπάρχει, έχει όνομα, Μέριλιν Ρέξροθ (Καθριν Ζέτα Τζόουνς)και σύντομα θα είναι η αντίπαλός του.

Η σαγηνευτική Μέριλιν θα ασχοληθεί μαζί του όταν ο Μάιλς καταφέρνει να βγάλει το διαζύγιο εις βάρος της, παρά τις αποδεδειγμένες απιστίες του πρώην άντρα της.

Το σχέδιο εκδίκησης της Μέριλιν καταστρώνεται γρήγορα,αλλά η μεταξύ τους αντιπαράθεσή δεν κρύβει με τίποτε την έλξη που νοιώθουν ο ένας για τον άλλο.

Παίζουν: Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζέφρι Ρας, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Έντουαρντ Χέρμαν.

*Ant1, Πέμπτη 9/9, στις 22:00

«Ο Συγγραφέας» (2015) σκηνοθεσία Γιάν Γκοζλάν

Θρίλερ – Ένας νεαρός που προσπαθεί να ανεπιτυχώς να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα, οικειοποιείται το ημερολόγιο ενός νεκρού και μετατρέπεται σε λογοτεχνικό σταρ. Λίγα χρόνια αργότερα, κάποιος που ξέρει την αλήθεια απειλεί να καταστρέψει τη φήμη και την τέλεια ζωή του.

Παίζουν: Πιέρ Νινέ, Ανά Ζιραρντό, Αντρέ Μαρκόν.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 9/9, στις 21:00

«Λάρισα εμπιστευτικό» (2012) σε σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Ελληνική κωμωδία  – Για χρόνια, η ζωή στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Όμως το τελευταίο διάστημα τα δύο χωριά έξω από τη Λάρισα βρίσκονται σε… “εμπόλεμη” κατάσταση. Πλέον ένας τοίχος έχει χτιστεί, χωρίζοντας Πεζούλα και Βρυσούλα, ώστε κανείς να μην μπλέκεται στη δουλειά του άλλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Καλλικράτης ενώνει τα δύο χωριά την ώρα που μαίνεται η διαμάχη για το που θα εγκατασταθεί το εργοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού. Την ίδια στιγμή στο γραφείο του υπουργού κ. Πίπα στήνεται μια περίτεχνη κομπίνα με θύμα τους κατοίκους της περιοχής. Η κηδεία στο χωριό ενός μεγαλοδημοσιογράφου θα φέρει την αναστάτωση, φέρνοντας στην επιφάνεια μίζες, λαδώματα, έρωτες, μυστικά και παρανομίες…

Παίζουν: Μιχάλης Μαρίνος, Ελένη Γερασιμίδου, Μπέσυ Μάλφα, Τάσος Κωστής, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δημήτρης Τζουμάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Έφη Παπαθεοδώρου.

*Mega, Πέμπτη 9/9, στις 22:30

«Κυνηγός Δολοφόνων» (2010) σκηνοθεσία Κόνι Ουάξμαν

Δράσης – Ο Τζιμ Ροουντς, ένας σκληροτράχηλος συνοριοφύλακας, προσπαθεί να συνέλθει από την δολοφονία της συντρόφου του και ταυτόχρονα αγωνίζεται να αναθρέψει την επαναστάτρια, έφηβη κόρη του, κοντά στα βουνά της Μοντάνα.

Όταν μία ομάδα αδίστακτων φυγάδων απαγάγουν την κόρη του εκβιάζοντάς τον να τους βοηθήσει, ο Τζιμ αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί τους. Όχι όμως για πολύ. Η εκδίκηση ενός ανθρώπου που θα έκανε τα πάντα για να σώσει το παιδί του, αλλά και που είναι ικανός να επιβιώνει κάτω από όλες τις συνθήκες, είναι σαν την εκδίκηση ενός πληγωμένου θηρίου δεν γνωρίζει έλεος.

Παίζουν: Στιβ Όστιν, Έρικ Ρόμπερτς, Γκάρι Ντάνιελς, Μαρί Αυγερόπουλος.

*Star, Πέμπτη 9/9, στις 00:00