7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Ρόκι 2» (1979) σκηνοθεσία Σιλβέστερ Σταλόνε

Δράμα – Ο Ρόκι Μπαλμπόα έχει νικήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών Απόλο Κριντ κι έχει γίνει θρύλος στον κόσμο της πυγμαχίας. Όλοι περιμένουν τη ρεβάνς του μεγάλου αγώνα, αλλά ο Ρόκι δηλώνει ότι σταματάει την πυγμαχία. Παντρεύεται την αγαπημένη του Άντριαν και προσπαθεί να ζήσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Αλλά οι σειρήνες του ρινγκ τον καλούν αδιάκοπα. Τελικά ο Ρόκι δε θα αντέξει στον πειρασμό και θ’ αρχίσει να ετοιμάζεται για τη ρεβάνς…

Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε,Τάλια Σάιρ, Μπερτ Γιάνγκ, Καρλ Γουέδερς.

*Open, Τρίτη 21/9 στις 21:00

«Η Πολιορκία» (1998) σε σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ

Δράσης – Όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν επιβεβαιώνοντας τις τρομοκρατικές απειλές που προηγήθηκαν εναντίον της Νέας Υόρκης, ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Ελίζ Κραφτ, μια μυστική πράκτορας της CIA και ο Στρατηγός Γουίλιαμ Ντεβερό, καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν τους ανθρώπους, την πόλη και εν τέλει τη χώρα ολόκληρη από την καταστροφή. Ένας από αυτούς όμως, ίσως δεν σταθεί ικανός να τιμήσει τον όρκο του απέναντι στο σύνταγμα της χώρας.  Δράση, αγωνία και διλήμματα από ένα κλασικό πια στο είδος του θρίλερ που παρακολουθείται με αμείωτη ένταση.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπρους Γουίλις, Τόνυ Σαλούμπ.

*Alpha, Τρίτη 21/9 στις 22:00

«Mamma mia! Here we Go Again» (2018) σκηνοθεσία Ολ Πάρκερ

Μιούζικαλ – Το δροσερό, ρομαντικό μιούζικαλ “Mamma Mia! Here We Go Again” έφτασε για να μας ξεσηκώσει και πάλι με τη μουσική των ΑΒΒΑ. Πρόκειται για τη συνέχεια του αρχικού μιούζικαλ “Mamma Mia!” του 2008.

Στη δεύτερη συνέχεια βλέπουμε τη νεανική ζωή της Donna (που υποδύεται η Meryl Streep και η Lily James), βιώνοντας τη διασκέδαση που είχε με τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της Sophie (που υποδύεται η Amanda Seyfriend).

Η Sophie είναι έγκυος και όπως η Donna, θα είναι μικρή όταν γεννηθεί το μωρό της. Τότε συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναλάβει το ρίσκο όπως έκανε η μητέρα της.

Παίζουν: Λίλι Τζέιμς, Αμάντα Σέιφριντ, Μέριλ Στριπ, Ντόμινικ Κούπερ, Κριστίν Μπαράνσκι, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σερ, Τζούλι Γουόλτερς.

*Ant1, Τρίτη 21/9 στις 22:00

«Ο Ηλίθιος και ο Πανηλιθιότερος: Όταν ο Χάρι Συνάντησε τον Λόιντ » (2003) σε σκηνοθεσία Τρόι Μίλερ

Κωμωδία – Πρώτη ημέρα στο Γυμνάσιο για τον Χάρι Ντιουν και τον Λόιντ Κρίστμας!
Δύο έφηβοι που δεν κόβει και πολύ το μυαλό τους, είν? αλήθεια!
Σαν να… κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!

Kαι σαν να μην έφθανε αυτό, ο διεφθαρμένος διευθυντής του σχολείου τους αναθέτει να συγκροτήσουν μια τάξη με παιδιά με ειδικές ανάγκες, όχι από ενδιαφέρον βέβαια, αλλά για να τσεπώσει τα 100 χιλιάδες δολάρια, από την ειδική επιχορήγηση του Υπουργείου!

Παίζουν: Έρικ Κρίστιαν Όλσεν, Ντέρεκ Ρίτσαρντον, Ρέιτσελ Νίκολς, Λούις Γκουζμάν.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 21/9 στις 22:00

«Η Άλλη Γυναίκα» (2014) σκηνοθεσία Νικ Κασαβέτης

Ρομαντική κωμωδία -Η Κάρλι (Κάμερον Ντιαζ), μια πετυχημένη δικηγόρος της Ν.Υόρκης, ανακαλύπτει ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί είναι παντρεμένος, αφού συναντάει τυχαία τη σύζυγό του Κέιτι (Λέσλι Μαν). Μετά από αυτή τη συνάντηση ξεκινά μια περίεργη φιλία μεταξύ των δύο γυναικών, η οποία ενισχύεται ακόμη περισσότερο, όταν ανακαλύψουν ότι υπάρχει και τρίτη γυναίκα, η Άμπερ( Κέιτ Άπτον) στη ζωή του άπιστου άνδρα.

Οι τρείς γυναίκες μαζί, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να καταστρέψουν τον κοινό τους «εχθρό».

Παίζουν: Κάμερον Ντιαζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόστερ Βαλνταου, Τείλορ Κίνεϊ, Ντον Τζόνσον, Νίκι Μιναζ.

*Alpha, Τρίτη 21/9 στις 01:00

«Τρέξε!» (2017) σκηνοθεσία Τζόρνταν Πιλ 

Μυστηρίου, τρόμου – O Κρις (Ντάνιελ Καλούγια) ετοιμάζεται να πάει στο πατρικό της κοπέλας του, της Ρόουζ (Άλισον Ουίλιαμς), για να γνωρίσει τους γονείς της (Μπράντλεϊ Γουίτφορντ και Κάθριν Κίνερ) και τον αδερφό της, Τζέρεμι (Κέιλεμπ Λάντρι Τζόουνς). Εκείνος είναι Αφρο-Αμερικάνος, εκείνη είναι λευκή, αλλά, όπως επίμονα τον διαβεβαιώνει, οι μεγαλοαστοί, καλλιεργημένοι γονείς της δεν θα έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό για τη διαφυλετική σχέση της κόρης τους.

Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομα όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια…

Τα δάκρυα κυλούν ποτάμι από το μαρμαρωμένο του πρόσωπο. Δεν είναι απλώς ένας ζωντανός-νεκρός. Παρακολουθεί τη διαγραφή του.

Παίζουν: Κάθριν Κίνερ, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς.

*Ant1, Τρίτη 21/9 στις 01:15

«Crown Vic» (2019) σκηνοθεσία Τζόελ Σούζα

Δραματική, δράσης, περιπέτεια – Ο Ρέι Μαντέλ είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που αυτό το βράδυ θα έχει περιπολία με έναν νέο συνάδελφο, τον πρωτάρη Νικ Χόλαντ.

Ο Ρέι και ο Νικ είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Νικ είναι προσγειωμένος, κατατάχθηκε για να βελτιώσει τα κακά του κόσμου, ενώ ο Ρέι είναι ένας διαζευγμένος, απαισιόδοξος με τάση να παραβιάζει τους κανόνες και να καταφεύγει στη βία.

Στη βάρδια τους, είναι υπεύθυνοι για κάθε είδους περιστατικά, από ληστείες, ενδοοικογενειακή βία έως πυρκαγιές αυτοκινήτων. Προσπαθούν επίσης να βρουν ένα κορίτσι που έχει απαχθεί από μια ομάδα διακινητών ναρκωτικών και, ταυτόχρονα, κυνηγούν δύο τρομοκράτες ληστές τραπεζών που αναζητούνται για δολοφονία αστυνομικών.
Ο Ρέι θα του δείξει τα κατατόπια αλλά και τις βρομιές πίσω από τη μπλε στολή και θα φανεί αν ο Νικ είναι κατάλληλος γι’ αυτή τη βάρδια.

Παίζουν:Λιουκ Κλαντάικ, Τόμας Τζέιν, Μπρίτζετ Μόιναχαν, Ντέιβιντ Κραμχολτζ.

*Open, Τρίτη 21/9 στις 01:30