Γιάννης Κορεντσίδης: 10 Βασικές Αρχές και μία υπόσχεση… (video)

Γιάννης Κορεντσίδης υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς

10 Βασικές Αρχές, 60 Προτεραιότητες, ένας στόχος και μία υπόσχεση…
Με αυτό το Σχέδιο δημιουργούμε και στηρίζουμε το Brand Name ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τις Βασικές Αρχές & Θέσεις του Συνδυασμού “ώρα για δουλειά” έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος περιέγραψε συνοπτικά το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα διαμορφωθεί ολοκληρωμένο το Σχέδιο, ώστε να μπει ο Δήμος μας και η ευρύτερη περιοχή σε μία νέα ελπιδοφόρα τροχιά προόδου και ανάπτυξης, μέσα από 10 άξονες και 60 προτεραιότητες.

Η αξιοποίηση πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, σε συνδυασμό με τον φυσικό πλούτο της περιοχής επιβάλλουν στο Δήμο να καταστεί ο Τουρισμός Προμετωπίδα Ανάπτυξης της περιοχής”, τόνισε ο επικεφαλής του Συνδυασμού, ο οποίος θέλοντας να τονίσει την ιδιαίτερη βαρύτητα και την σημασία που προσδίδει στην τουριστική ανάπτυξη δήλωσε ότι επικεφαλής αυτού του Τομέα τίθεται ο Δήμαρχος.

Έχουμε στα χέρια μας έναν “κοιμώμενο γίγαντα”, με πολλαπλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και τεράστιες δυνατότητες, που ήρθε η ώρα να τον ξυπνήσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κορεντσίδης, για τον Δήμο Καστοριάς, καλώντας κάθε φορέα, κάθε θεσμικό παράγοντα να συμπορευθεί σ’ αυτή τη προσπάθεια.

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι “ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Να κάνουμε μια νέα αρχή. Να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο. Με πρόσωπα που θέλουν και μπορούν να σηματοδοτήσουν αυτή την επανεκκίνηση του Δήμου μας για την πολυπόθητη αναγέννηση του τόπου μας”, για τον λόγο αυτό ο στόχος ένας: να δημιουργήσουμε το Brand Name Καστοριά και να ανεβάσουμε τον τόπο μας ψηλά. Η υπόσχεση μία: σηκώνουμε τα μανίκια και … ώρα για δουλειά…