6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις ως αργά στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Abduction» (2011) σκηνοθεσία Τζον Σίνγκλετον

Όταν αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι άνθρωποι που τον μεγάλωσαν δεν είναι οι πραγματικοί του γονείς, ο 17χρονος Νέιθαν τους βλέπει να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του. Προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια, τρέπεται σε φυγή καταδιωκόμενος από το FBI και μια ομάδα αδίστακτων δολοφόνων.

Παίζουν: Τέιλορ Λότνερ, Λίλι Κόλινς, Άλφρεντ Μολίνα.

*Open, Τρίτη 19/5, στις 21:00

«Η Μάγκι Έχει Σχέδιο» (2015) σκηνοθεσία Ρεμπέκα Μίλερ

Η Μάγκι (Γκρέτα Γκέργουιγκ), μια δραστήρια Νεοϋορκέζα, στα τριάντα της ψάχνει για την αγάπη, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Πεπεισμένη πλέον πως δεν μπορεί να στεριώσει σε σχέση, αποφασίζει να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο. Όμως, ακριβώς εκείνη την περίοδο, εμφανίζεται στη ζωή της ο Τζον (Ίθαν Χοκ), καθηγητής Ανθρωπολογίας και επίδοξος συγγραφέας, ο οποίος πολύ σύντομα θα εγκαταλείψει τη σύζυγό του Τζορτζέτ (Τζούλιαν Μουρ) και τα παιδιά τους για χάρη του έρωτά τους. Τρία χρόνια αργότερα και ενώ η Μάγκι έχει πλέον μία κόρη με τον Τζον, αντιλαμβάνεται ότι η σχέση τους έχει φθαρεί και σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να επανενώσει τον άντρα της με την πρώην γυναίκα του.

Παίζουν: Γκρέτα Γκέργουιγκ, Τζούλιαν Μουρ, Ίθαν Χοκ, Μπιλ Χέιντερ.

*ΕΡΤ1, Τρίτη 19/5, στις 21:30

«Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ 3» (2007) σκηνοθεσία Μπρετ Ράτνερ

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Κινέζου πρέσβη, ο ντετέκτιβ Κάρτερ και ο επιθεωρητής Λι συναντιώνται ξανά. Αποφασισμένοι να βρούν τους υπαίτιους, ταξιδεύουν μαζί ως το Παρίσι κι έρχονται αντιμέτωποι με την κινέζικη μαφία. Στόχος τους είναι η «Τριάδα», ένα επικίνδυνο παρακλάδι της Κινεζικής μαφίας, το οποίο και πρέπει να διαλύσουν, προτού τα μέλη της θέσουν σε εφαρμογή τα τρομακτικά τους σχέδια μέσα στη Πόλη του Φωτός.

Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Κρις Τάκερ, Χιρογιούκι Σανάντα.

*Alpha, Τρίτη 19/5, στις 22:00

«Σπάσε τα ‘Oρια σου» (2015) σκηνοθεσία Έρικσον Κορ

Μια σειρά από ληστείες, που διεξάγονται με ιδιαίτερα ριψοκίνδυνους και εντυπωσιακούς τρόπους, προβληματίζουν έντονα την ηγεσία του FBI, η οποία αποφασίζει να στείλει έναν ικανό πράκτορά της, τον Τζόνι Γιούτα για να τις διερευνήσει. Έτσι, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος πράκτορας, εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών, οι οποίοι έχουν αρχηγό τους τον χαρισματικό Μπόντι και κυνηγούν διαρκώς την περιπέτεια και την αυξημένη αδρεναλίνη. Ζώντας και ο ίδιος πλέον υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας ανάμεσά τους, ο Γιούτα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη ομάδα κρύβεται πίσω από τις ασύλληπτα εντυπωσιακές ληστείες. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό, όταν πρόκειται για μια από τις πιο θαρραλέες και αποφασισμένες ομάδες δράσης ολόκληρου του πλανήτη;

Παίζουν: Έντγκαρ Ραμίρεζ, Λουκ Μπράσεϊ, Ρέι Γουίνστον, Τερέζα Πάλμερ.

*Star, Τρίτη 19/5, στις 23:45

«Μια Νύχτα στο Μουσείο 2» (2009) σκηνοθεσία Σον Λέβι

Η νύχτα έχει πέσει στο Ίδρυμα Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον. Οι φύλακες έχουν φύγει, τα φώτα έχουν σβήσει, τα παιδιά είναι ήδη στα κρεβάτια τους και κοιμούνται… κι όμως κάτι απίστευτο συμβαίνει, καθώς ο πρώην νυχτοφύλακας Λάρι Ντέιλι βρίσκεται μπλεγμένος στη μεγαλύτερη και πιο φανταστική περιπέτεια της ζωής του. Ο Λάρι έρχεται αντιμέτωπος με μια επική μάχη που λαμβάνει χώρα… στους διαδρόμους του μεγαλύτερου μουσείου στον κόσμο. Και πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τους πρώην «άψυχους» φίλους του από τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Όουεν Γουίλσον, Στιβ Κούγκαν, Γιουτζίν Λέβι.

*Open, Τρίτη 19/5, στις 00:45

«Life» (2017) σκηνοθεσία Ντάνιελ Εσπινόζα

Μια ομάδα επιστημόνων – πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, ανακαλύπτει έναν εξωγήινο οργανισμό από τον Άρη,  με την ικανότητα να αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς τον όγκο και τη νοημοσύνη του, απειλώντας έτσι τη ζωή τη δική τους και των υπόλοιπων ανθρώπων. Η αποστολή τους να τον ανακαλύψουν μετατρέπεται σε φόβο καθώς αποτελεί απειλή για όλη την ανθρωπότητα.

Παίζουν: Τζέικ Tζίλενχαλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ράιαν Ρέινολντς, Χιρογιούκι Σανάντα.

*Star, Τρίτη 19/5, στις 00:50