4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Σε Επιφυλακή» (2006) σκηνοθεσία Κλαρκ Τζόνσον

Η ξαφνική δολοφονία ενός στελέχους των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, που είναι επιφορτισμένες με την ασφάλεια του Προέδρου της χώρας, οδηγεί στο συμπέρασμα πως μέσα στους κόλπους του τμήματος υπάρχει κάποιος προδότης, που δρα για ξένα συμφέροντα κι έχει καταστρώσει σχέδιο εξόντωσης του Πλανητάρχη. Οι αρχικές ενδείξεις, προς μεγάλη έκπληξη του επιτελείου που κινείται γύρω από τον Πρόεδρο, οδηγούν προς μία κατεύθυνση, τον βετεράνο πράκτορα Πιτ Γκάρισον, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει τις έντιμες υπηρεσίες του στον Λευκό Οίκο.  Τώρα όχι μόνο πρέπει να εμποδίσει την επόμενη απόπειρα αλλά και να αποδείξει ότι είναι αθώος. Κάτω από την καθοδήγηση του πρώην συνεργάτη του Ντέιβιντ Μπρέκινριτζ, οι αρχές πρέπει να εντοπίσουν τα ίχνη του Γκάρισον, ο οποίος αν θέλει να σώσει το τομάρι του πρέπει να αποκαλύψει – για άλλοθι – ένα απίστευτο μυστικό.

Παίζουν: Μάικλ Ντάγκλας, Κίφερ Σάδερλαντ, Έβα Λονγκόρια, Κιμ Μπάσιντζερ.

*Open, Δευτέρα 15/6, στις 21:00

«Σε 60 Δευτερόλεπτα» (2000) σκηνοθεσία Ντομινίκ Σένα

Ο Ράνταλ Ρέινς, γνωστός στον χώρο του υποκόσμου και ως Μέμφις, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα παράνομα κυκλώματα που ήταν μπλεγμένος ως τώρα. Σύντομα όμως αναγκάζεται να επιστρέψει στα πράγματα, για να βοηθήσει αυτή τη φορά τον αδελφό του, που βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας συμμορίας. Αν δεν προλάβει να κλέψει 50 συλλεκτικά αυτοκίνητα μέσα σε μια νύχτα για τη σπείρα διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων που τον κρατά όμηρο, κινδυνεύει να μη δει τον αδελφό του ζωντανό ποτέ ξανά…

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Αντζελίνα Τζολί, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Ντελρόι Λίντο, Τζιοβάνι Ρίμπισι, Σκοτ Κάαν, Τίμοθι Όλιφαντ.

*Alpha, Δευτέρα 15/6, στις 22:00

«Τα μυστήρια της Σικελίας» (2017) σκηνοθεσία Αντόνιο Πιάτσα & Φάμπιο Γκρασαντόνια

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 90, σε ένα απομονωμένο χωριό της Σικελίας. Μια μέρα, ο 13χρονος Τζουζέπε εξαφανίζεται. Το χωριό δεν αντιδρά και γρήγορα οι Αρχές εγκαταλείπουν τις προσπάθειες αναζήτησής του. Η Λούνα, η συμμαθήτριά του, που είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του, αποφασίζει να σπάσει την σιωπή που καλύπτει την εξαφάνιση του φίλου της, ακόμη κι αν κάποιοι πιστέψουν ότι έχασε τα λογικά της. Για να τον βρει όμως, θα πρέπει να βουτήξει στα σκοτεινά νερά της κοντινής λίμνης, να ρισκάρει την ίδια της τη ζωή στον σκοτεινό κόσμο όπου ο φίλος της φυλακίστηκε.

Παίζουν: Γιούλια Γιεντλικόβσκα, Γκαετάνο Φερνάντεζ, Κορίν Μιζαλαρί, Αντρέα Φαλτσόνε.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 15/6, στις 22:00

«Ξανθιές Γκόμενοι» (2005) σκηνοθεσία Κίνεν ‘Αιβορι Γουέιανς

Ο Μάρκους και ο Κέβιν Κόπλαντ είναι μαύροι πράκτορες του FBI. Για τις ανάγκες της υπόθεσης ενός κλεμμένου δαχτυλιδιού, μεταμφιέζονται σε δυο προκλητικές λευκές “γκόμενες” και εισβάλουν στα άδυτα της υψηλής κοινωνίας! Αλλά ο δρόμος τους προς το λαμπρότερο κοινωνικό γεγονός της χρονιάς, είναι κάθε άλλο παρά στρωμένος με ροδοπέταλα!

Παίζουν: Μάρλον Γουέιανς, Σον Γουέιανς, Τζέιμι Κινγκ.

*Mega, Δευτέρα 15/6, στις 00:00