4 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τέσσερις ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Εκτός ορίων» (2011) σε σκηνοθεσία Μαρκ Νέβελνταϊν και Μπράιαν Τέιλορ

Η ταινία χαρακτηρίστηκε “ακατάλληλη” λόγω σκηνών βίας, γυμνού και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Σε πολλές σκηνές της ταινίας φαίνονται εικόνες και χαρακτήρες από το παιχνίδι Berzerk. Ο Τζέισον Στάθαμ έκανε μόνος του όλες τις σκηνές οδήγησης.

Ένας επαγγελματίας δολοφόνος ανακαλύπτει ότι ένας αντίπαλός του τον έχει δηλητηριάσει και η μοναδική του σωτηρία είναι να κρατάει την αδρεναλίνη του σε υψηλά επίπεδα.

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Έιμι Σμαρτ, Ντιούιτ Γιόακαμ.

*OPEN, Δευτέρα 21/09 στις 22:00

STILL ALICE (2014) σε σκηνοθεσία από Ρίτσαρντ Γκλέιτζερ, Γουός Γουεστμόρλαντ

Η Δρ. Άλις Χόουλαντ έχει τα πάντα. Είναι μία καταξιωμένη ακαδημαϊκός γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα τριών, μεγάλων πια, παιδιών. Όταν η μνήμη της αρχίζει να την προδίδει, αρχικά δεν δίνει σημασία. Αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά όταν χάνεται στην ίδια της τη γειτονιά. Ο προσωπικός αγώνας με αντίπαλο τη μη αναστρέψιμη νόσο του Αλτσχάιμερ μόλις ξεκινά.

Παίζουν: Τζούλιαν Μούρ, Κρίστεν Στιούαρτ, Άλεκ Μπόλντουιν, Κέιτ Μπόσγουορθ, Χάντερ Πάρις.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 21/9, στις 23:00

«Peppermint» (2018) σε σκηνοθεσία Πιέρ Μορέλ

Η Ράιλι Νορθ έχει μια ευτυχισμένη και χωρίς εκπλήξεις ζωή με τον σύζυγό της, Κρις και τη 10χρονη κόρη τους. Προκειμένου να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειας, ο Κρις θα φλερτάρει κάποια στιγμή με την ιδέα να μπει για λίγο στο καρτέλ εμπορίου ναρκωτικών της περιοχής. Παρόλο που το μετανιώνει γρήγορα και απομακρύνεται, η οικογένειά του δεν θα γλιτώσει την επίθεση του καρτέλ., που θα καταλήξει να είναι αιματηρή. Όταν η Ράιλι ξυπνά από το κώμα, ανακαλύπτει ότι έχει χάσει τα πιο πολύτιμα πρόσωπα στη ζωή της. Καθώς το σύστημα αποδεικνύεται διεφθαρμένο για να αποδώσει δικαιοσύνη, η Ράιλι αποφασίζει να απομακρυνθεί από την πόλη. Όταν όμως επιστρέψει, κανείς από όσους κατέστρεψαν τη ζωή της δεν θα μπορεί να είναι ήσυχος. Μια εκρηκτική ιστορία εκδίκησης και μεταμόρφωσης μιας συνηθισμένης μητέρας σε τιμωρό από τον σκηνοθέτη της «Αρπαγής», με τη δυναμική Τζένιφερ Γκάρνερ σε έναν από τους πιο προκλητικούς ρόλους της καριέρας της.

Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Όρτιζ, Τζον Γκάλαχερ Τζ., Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Τάισον Ρίτερ

*Alpha, Δευτέρα 21/9, στις 23:00

«Blackhat» (2015) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μαν

Ένας από τους καλύτερους χάκερ του κόσμου, ο Νίκολας Χάθαγουεϊ, ο οποίος εκτίει ποινή 15 ετών σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, δέχεται μια πρόταση, να απελευθερωθεί προσωρινά υπό τον όρο να συνεργαστεί με την αμερικανική κυβέρνηση και να εξαρθρώσει ένα δίκτυο ηλεκτρονικού εγκλήματος, που απειλεί με όλεθρο Αμερικανούς, Κινέζους και κατ’ επέκταση τον κόσμο ολόκληρο. Ο Χάθαγουεϊ συμφωνεί να βοηθήσει με αντάλλαγμα να μειωθεί η ποινή του και σύντομα ανακαλύπτει ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι αρχικά νόμιζε…

Παίζουν: Κρις Χέμσγουορθ, Βαϊόλα Ντέιβις, Γουέι Τανγκ Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν

*Star, Δευτέρα 21/9, στις 23:45