3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τρίτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει τρεις ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Εκείνη» (2016) σκηνοθεσία Πολ Βερχόφεν

Δράμα – θρίλερ – Η Μισέλ είναι μια πολύ ισχυρή γυναίκα, που μοιάζει ανίκητη. Διευθύντρια σε μια εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών, είναι το ίδιο αδίστακτη στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική. Η ζωή της θα αλλάξει ριζικά, όταν ένας άγνωστος άντρας με μαύρα ρούχα και καλυμμένο πρόσωπο τής επιτίθεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι και τη βιάζει. Αναζητεί με μανία τον άνθρωπο που εισέβαλε στη ζωή της και οι δυο τους θα παρασυρθούν σ ένα παιχνίδι που μπορεί να βγει εκτός ελέγχου ανά πάσα στιγμή.

Παίζουν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Λοράν Λαφίτ, Αν Κονσινί, Σαρλ Μπερλίνγκ, Βιρζινί Εφιρά, Κριστιάν Μπέρκελ, Ζονάς Μπλοκέ, Αλίς Ισαάζ, Ραφαέλ Λενγκλέ.

*ΕΡΤ2, Τρίτη 20/10, στις 22:00

«Κακές Παρέες» (2002) σκηνοθεσία Τζόελ Σουμάχερ

Περιπέτεια – Όταν ένας πράκτορας της CIA σκοτώνεται κατά τη διερεύνηση μιας κρίσιμης υπόθεσης πυρηνικών όπλων, οι μυστικές υπηρεσίες «στρατολογούν» τον δίδυμο αδελφό του, έναν μικροαπατεώνα, για να πάρει τη θέση του. Έτσι, ο Όακς, ο βετεράνος συνεργάτης του δολοφονημένου πράκτορα, αναλαμβάνει αναγκαστικά την πιο δύσκολη αποστολή της καριέρας του: να μεταμορφώσει τον Τζέικ, έναν τύπο του δρόμου, σε έμπειρο κατάσκοπο μέσα σε εννέα μόνο μέρες. Ο χρόνος όμως τρέχει και οι δυο τους πρέπει άμεσα να απαλλάξουν την πόλη της Πράγας, που είναι η περιοχή των επιχειρήσεων, από μια ορολογιακή βόμβα που αναμένεται από λεπτό σε λεπτό να τινάξει την πόλη στον αέρα.

Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Κρις Ροκ, Πίτερ Στορμέαρ, Γκάμπριελ Μαχτ, Κέρι Ουάσινγκτον.

*Alpha, Τρίτη 20/10, στις 23:00

«Cowboys and Aliens» (2011) σκηνοθεσία Τζον Φαβρό

Περιπέτεια – Νέο Μεξικό, 1875. Οι κάτοικοι μιας πόλης που διαφεντεύεται από τον σκληροτράχηλο συνταγματάρχη Ντόλαρχαϊντ κι ένας μυστηριώδης ξένος με απώλεια μνήμης καλούνται να αντιμετωπίσουν μια εξωγήινη εισβολή.

Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ, Χάρισον Φορντ, Ολίβια Γουάιλντ, Σαμ Ρόκγουελ.

*Open, Τρίτη 20/10, στις 23:00