6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Πέμπτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει έξι ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Μέχρι την Τελευταία Μέρα» (2007) σκηνοθεσία Μπράιαν Γκάναρ Κολ

Δράμα – Τρεις φίλοι λαμβάνουν το έντυπο της επιστράτευσής τους και καλούνται να παρουσιαστούν εντός 30 ημερών, για να συμμετάσχουν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Ο Τζορτζ επιτυχημένος δικηγόρος, ο Τζέιμς σκληροτράχηλος οδηγός ταξί και ο Άαρον, ένας ανασφαλής συγγραφέας.

Στο διάστημα αυτό, θα έρθουν αντιμέτωποι με την ιδέα της φιλίας, του καθήκοντος, της τιμής, αλλά και της πραγματικής επιθυμίας τους για αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, καθώς κανείς τους δεν ξέρει αν θα γυρίσει πίσω ζωντανός από τον πόλεμο.

Παίζουν: Ελάιζα Γουντ, Κρις Κλάιν, Τζον Μπένθαλ.

*Open, Πέμπτη 15/7, στις 21:00

«Αναζητώντας τον Έρικ» (2009) σκηνοθεσία  Κεν Λόουτς 

Δράμα, κωμωδία, φαντασίας – Ο Έρικ είναι ταχυδρόμος και δεν είναι καλά! Η χαοτική οικογένειά του, οι εκτός ελέγχου πρόγονοί του και η μπετονιέρα στον κήπο του σπιτιού δε βοηθάνε, αλλά αυτό που τον εξωθεί στα όριά του είναι το ίδιο του το μυστικό. Πως θα αντικρίσει την Λίλι, τη γυναίκα που αγαπούσε τριάντα χρόνια πριν; Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες της ποδοσφαιρόφιλης παρέας του, ο Έρικ αισθάνεται όλο και πιο χαμένος. Σ’ αυτή την απελπιστική κατάσταση, μόνο ένα τσιγαριλίκι κι ένας ιδιαίτερος φίλος από τα ξένα θα τον βοηθήσουν να ταξιδέψει στην πιο επικίνδυνη περιοχή απ’ όλες: το παρελθόν.

Παίζουν: Στιβ Έβερτς, Ερίκ Καντονά, Στέφανι Μπίσοπ.

*ΕΡΤ2, Πέμπτη 15/7, στις 22:00

«Το Βαποράκι» (2018) σκηνοθεσία Κλιντ Ίστγουντ

Αστυνομική, δράμα, θρίλερ – Ο Ερλ Στόουν, ένας άντρα της δεκαετίας του ’80, ο οποίος ζει μόνος και έρχεται αντιμέτωπος με την χρεοκοπία της επιχείρησής του, του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία – φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Χωρίς να το γνωρίζει, υπογράφει για να γίνει μεταφορέας σ’ ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών. Και τα καταφέρνει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί ωστόσο να τον εντοπίσει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών (DEA) Κόλιν Μπέιτς (Μπράντλεϊ Κούπερ).

Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τάισα Φαρμίγκα, Άντι Γκαρσία.

*Star, Πέμπτη 15/7, στις 22:00

«Η Μέθοδος της Αράχνης» (2001) σκηνοθεσία Λι Ταμαχόρι

Δράμα, θρίλερ – Ο ντετέκτιβ και ψυχίατρος Άλεξ Κρος εμπλέκεται στην υπόθεση της απαγωγής της 12χρονης κόρης ενός γερουσιαστή. Με μια πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών προσπαθεί να ανακαλύψει τα πραγματικά κίνητρα του απαγωγέα, ο οποίος αποδεικνύεται ένα διαβολικό μυαλό που κινείται μεθοδικά ως μια αράχνη.

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Μόνικα Πότερ, Μάικλ Γουάινκοτ, Πενέλοπε Αν Μίλερ, Μάικλ Μοριάρτι, Ντάιλαν Μπέικερ.

*Skai, Πέμπτη 15/7, στις 23:00

«Εγώ και το Πουλί μου» (1982) σκηνοθεσία Ερρίκος Θαλασσινός

Ελληνική κωμωδία – Ο Κοκός, ένας φωτορεπόρτερ της πυρκαγιάς, που οι γκάφες του δεν περιγράφονται, αναλαμβάνει να φωτογραφήσει ένα παράνομο ζευγάρι που βρίσκεται στη Λεμεσσό. Ετοιμάζεται να φύγει με το βοηθό του, τον Θανάση τον Κεκέ για την Κύπρο, όταν χωρίς να το θέλει και χωρίς να το καταλάβει βρίσκεται μπλεγμένος στην κλοπή μιας χρυσής γλαύκας της Αθήνας από το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλλου, Θανάσης Παπαδόπουλος,  Κώστας Καραγιώργης,  Πάνος Κορκοτάς,  Μιχάλης Βαρνάβας,  Κώστας Παληός, Νίκος Τσαχιρίδης.

*Alpha, Πέμπτη 15/7, στις 23:45

«Penthouse North» (2013) σκηνοθεσία Τζόσεφ Ρούμπεν

Δράμα, θρίλερ – Η Σάρα, μια φωτορεπόρτερ, που τυφλώθηκε κατά τη διάρκεια αποστολής στο Ιράκ, ζει πλέον απομονωμένη σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Η τυφλή κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με την απόλυτη φρίκη όταν στη ζωή της εισβάλει ένας σαδιστής εγκληματίας, που πιστεύει ότι στο διαμέρισμα της Σάρα βρίσκονται κρυμμένα κάποια κλεμμένα διαμάντια.

Παίζουν: Μισέλ Μόναγκαν, Μάικλ Κίτον, Μπάρι Σλόαν, Τρέβορ Χέις.

*Star, Πέμπτη 15/7, στις 00:30