14 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ο ιδανικότερος τρόπος να περάσεις το βράδυ της Κυριακής είναι βλέποντας μια ταινία! Εμείς έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε δεκατέσσερις ταινίες που μπορείς να απολαύσεις σήμερα το βράδυ στη μικρή σου οθόνη:

«Διαφορά Στήθους» (2006) σε σκηνοθεσία Άντι Φίκμαν

Κωμωδία – Η δεκαεπτάχρονη Βαϊόλα μεταμφιέζεται παριστάνοντας το δίδυμο αδελφό της -όσο αυτός λείπει κρυφά- για να γίνει δεκτή στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου του. Τα κάνει μαντάρα όμως όταν ερωτευτεί το συγκάτοικό της και το κορίτσι που κυνηγάει ο τελευταίος την ερωτεύεται.

Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Αμάντα Μπάινς, Λόρα Ράμσεϊ

*Open, Κυριακή 1/8 στις 21:00

«Transformers 3: Dark of the Moon» (2011) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Επιστημονικής φαντασίας, περιπέτεια – Ένα μυστηριώδες γεγονός το οποίο συνέβη στην Γη πριν από πενήντα χρόνια θα σταθεί η αφορμή να αναζωπυρωθεί ο πόλεμος μεταξύ των Ότομπορτς και των Ντισέπτικονς. Και τότε θα είναι όπου ο Σαμ και οι άνθρωποι καλούνται να τα αντιμετωπίσουν όλα αυτά και θα μπλέξουν σε μια κατάσταση πέρα από κάθε όρια.

Παίζουν: Σία ΛαΜπέουφ, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τζον Τορτούρο

*Skai, Κυριακή 1/8 στις 21:00

«Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα» (2003) σε σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Περιπέτεια – Η καινούρια αποστολή του Μπεκ, κυνηγού επικηρυγμένων, τον στέλνει στα βάθη του Αμαζονίου, στη μικρή πόλη Ελντοράντο. Εκεί θα διαπιστώσει ότι ο στόχος του δεν είναι κάποιος δραπέτης, όπως νόμιζε, αλλά ο γιος μιας γνωστής οικογένειας, που ψάχνει για χρυσάφι. Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην αναζήτηση ενός χαμένου χρυσωρυχείου, προκαλώντας την οργή του αδίστακτου «άρχοντα» της πόλης.

Παίζουν: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Rosario Dawson, Christopher Walken, Ewen Bremner, Jon Gries, William Lucking, Ernie Reyes Jr.

*Mega, Κυριακή 1/8 στις 21:00

«Οι γαμπροί της Ευτυχίας» (2014) σε σκηνοθεσία Στράτος Μαρκίδης

Ελληνική Κωμωδία – Ο Βαγγέλης, είναι ένας παραδοσιακός Κρητικός οικογενειάρχης παντρεμένος με τη Λίνα. Δυστυχώς δεν μπορεί να χαρεί την γυναίκα του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη και εκκεντρική αδερφή του Ευτυχία. Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας, που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σ? ένα συνεργάτη του, τον Μένη. Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος της καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος, που θα μπορούσε να κάνει τη θυσία. Και ενώ το προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός, που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης…

Παίζουν: Κώστας Αποστολάκης, ΓΙάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

*Star, Κυριακή 1/8 στις 21:00

«Ο Μπάτσος της… Μαμάς» (1992) σε σκηνοθεσία Ρ.Σπότισγουντ

Δράσης, κωμωδία – Ο Τζο Μπομόφσκι είναι ένας σκληρός αστυνομικός ντέντεκτιβ. Όταν η μητέρα του τον επισκέπτεται, προσπαθεί να εισβάλει σε κάθε λεπτομέρεια της ζωής του και τον φέρνει συνεχώς σε αμηχανία. Για τα γενέθλια του, του αγοράζει ένα πυροβόλο όπλο από παράνομη και γίνεται ενεργό μέλος και στη δουλειά του.

Παίζουν: Sylvester Stallone, Estelle Getty, JoBeth Williams, Roger Rees, Martin Ferrero, Gailard Sartain, John Wesley, Al Fann.

*Μακεδονία, Κυριακή 1/8 στις 23:00

«Το Μυστικό του Freedomland» (2006) σε σκηνοθεσία Τζο Ροθ

Δραματική περιπέτεια – Μια ταραγμένη γυναίκα, η Μπρέντα Μάρτιν, καταφθάνει τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπου λέει στους αστυνομικούς ότι ξέφυγε από βέβαιο βιασμό, αλλά ότι απήγαγαν τον γιό της. Ο ντετέκτιβ Λορέντζο αναλαμβάνει την υπόθεση, όμως η πίεση που ασκείται πάνω του είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ο κύριος ύποπτος είναι αφρο-αμερικάνος, όπως και ο ίδιος. Αυτό προκαλεί πολλές αντιδράσεις από την αφρο-αμερικάνικη κοινότητα και όχι μόνο. Όμως, η Μπρέντα δεν έχει πει όλη την αλήθεια.

Παίζουν: Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζουλιάν Μουρ, ‘Εντι Φάλκο, Γουίλιαμ Φορσάιθ.

*Mega, Κυριακή 1/8 στις 23:10

«Μαριονέτες» (2015) σε σκηνοθεσία Παντελής Καλατζής

Ελληνική, θρίλερ, μυστηρίου – O Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα;

Παίζουν: Αλέξης Γεωργούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Κιμούλης, Άκης Σακελλαρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Κλέλια Ρένεση, Τάσος Νούσιας, Ναταλία Δραγούμη.

*Star, Κυριακή 1/8 στις 23:15

«Η Ιεραρχία του Εγκλήματος» (2007) σε σκηνοθεσία Αλέξι Ταν

Δράμα, δράσης – Τρεις φίλοι από ένα ψαροχώρι ξεκινούν χωρίς χρήματα και προοπτική, να αναζητήσουν την τύχη τους στην κοσμοπολίτικη Σαγκάη του 1930. Γοητευμένοι από τον πλούτο και τη λάμψη, σύντομα θα βρεθούν μέσα σε ύποπτα κυκλώματα, πίσω από τη βιτρίνα του φαντασμαγορικού Paradise Club. Όταν όμως τα συμφέροντα που υπηρετούν, αλλά και τα ερωτικά τους μπλεξίματα, έρθουν σε σύγκρουση, η βαθιά φιλία τους θα έχει μια άλλη εξέλιξη.

Παίζουν: Ντάνιελ Γου, Γιε Λιου, Σου Κι.

*Open, Κυριακή 1/8 στις 23:30

«Ξαφνικός Έρωτας» (1984) σε σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος

Αισθηματικό δράμα – Η Ελένη είναι μια κοπέλα από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα πριν από είκοσι χρόνια. Σήμερα είναι γύρω στα τριάντα, μια επίδοξη χορεύτρια που δεν χορεύει πια, μια παντρεμένη γυναίκα που δεν είναι ερωτευμένη πια με τον άντρα της, που κάνει μια αδιατάρακτη αστική ζωή. Ο Γρηγόρης είναι ένας πετυχημένος οικονομολόγος, ένας καριερίστας, που έζησε στο Παρίσι πολλά χρόνια και νιώθει νοσταλγία για την Ελλάδα, όπου πέρασε την παιδική του ηλικία. Όταν συναντιούνται οι δυο τους, γεννιέται ανάμεσά τους ένας ξαφνικός έρωτας, που τους συναρπάζει, απειλώντας τις ήσυχες ζωές τους. Ο έρωτας τούς οδηγεί στη Λισαβόνα και ίσως ακόμη μακρύτερα.

Παίζουν: Μπέτυ Λιβανού, Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, Νικήτας Τσακίρογλου, Μαργαρίτα Λαμπρινού, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ειρήνη Κουμαριανού, Σοφία Σεϊρλή, Νίκος Πιλάβιος, Τάσος Παπαδάκης, Κατερίνα Τότσικα, Ανδρέας Κούνδουρος, Βασίλης Τσιπίδης, Γιώργος Χριστοδουλάκης, Γιάννης Τότσικας.

*ΕΡΤ2, Κυριακή 1/8 στις 23:30

«Όχι Μόνο Φίλοι» (2011) σε σκηνοθεσία Γουίλ Γκλακ

Κωμωδία, ρομαντική – Ένας art director και μια σύμβουλος επιχειρήσεων συνεργάζονται και γίνονται φίλοι με… προνόμια. Διαπιστώνουν, ωστόσο, ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν αλώβητη την ελεύθερη, χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις ερωτική σχέση τους.

Παίζουν: Μίλα Κούνις, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Πατρίτσια Κλάρκσον

*Ant1, Κυριακή 1/8 στις 23:45

«Ο Πόλεμος των Ρόουζ» (1989) σκηνοθεσία Ντάνι ντεΒίτο 

Ρομαντική, κωμωδία – Ο Όλιβερ και η Μπάρμπαρα παντρεύονται μετά από έναν μεγάλο έρωτα. Είναι 18 χρόνια παντρεμένοι, και βαθμιαία ο έρωτάς τους μετατρέπεται σε περιφρόνηση, αντιπάθεια, απέχθεια και βαθύ μίσος. Τα γεγονότα που ακολουθούν θα κορυφωθούν με μια ολέθρια σύγκρουση.

Παίζουν: Κάθλιν Τέρνερ, Μάικλ Ντάγκλας, Ντάνι ντεΒίτο.

*Skai, Κυριακή 1/8 στις 00:00

«Τα Κακά Παιδιά» (1995) σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι

Περιπέτεια – Όταν ένα υπερβολικό ποσό κατασχεμένης ηρωίνης χάνεται από την αστυνομία του Μαϊάμι, οι ντετέκτιβς Λόρεϊ και Μπουρνέτ, οι πιο αταίριαστοι σε όλη την πόλη, καλούνται να λύσουν την υπόθεση πριν το FBI κλείσει το τμήμα τους. Η Τζούλι είναι το μόνο στοιχείο που έχουν, όμως εμπιστεύεται μόνο τον Λόρεϊ και καθώς αυτός δεν είναι ποτέ εκεί όταν εκείνη τον ζητάει, ο Μπουρνέτ αρχίζει να υποκρίνεται τον άνετο συνεργάτη του! Ένα παιχνίδι εναλλαγής ρόλων αρχίζει για να μπορέσουν να διατηρήσουν την εμπιστοσύνη της και ένας αγώνας χρόνου, καθώς το τρίο προσεγγίζει τη μαφία και τον υπόκοσμο για να βρουν τον «άνθρωπο» τους.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λορενς, Τέα Λεόνι.

*Ant1, Κυριακή 1/8 στις 00:15

«Εχθροί για Πάντα» (2006) σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φον Άνκεν

Γουέστερν – Έχουν περάσει πέντε χρόνια από το τέλος του εμφυλίου. Κάπου βαθιά στα χιονισμένα βουνά της αμερικανικής Δύσης, ένας άντρας, ο Γκιντεον, κάθεται μόνος και χαμένος στις σκέψεις του. Την ονειροπόλησή του ταράσσει ο ήχος ενός όπλου και μια σφαίρα που πέφτει στο χιόνι. Στον επόμενο πυροβολισμό πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος, καταφέρνει όμως να τρέξει όσο είναι νωρίς προκειμένου να σωθεί. Θύτης είναι ο συνταγματάρχης Κάρβερ, που θέλει να εκδικηθεί και να τον σκοτώσει, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες και τα αθώα θύματα που θα αφήσει πίσω του. Πέντε άντρες καταδιώκουν τον πρώην αξιωματικό των Βορείων Γκίντεον κατά μήκος της πολιτείας της Νεβάδα. Αρχηγός του αποσπάσματος των μισθοφόρων είναι ο πρώην συνταγματάρχης Κάρβερ, ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Γκίντεον για όσα έγιναν στο Σέραφιμ Φολς.

Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Λίαμ Νίσον, Αντζέλικα Χιούστον.

*Open, Κυριακή 1/8 στις 01:30

«Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών» (2013) σε σκηνοθεσία Χάραντ Ζβαρτ

Φαντασίας – Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ «Πανδαιμόνιο» στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα σε ένα φόνο, που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους «Κυνηγούς των Σκιών», πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων, που βρίσκονται στη Γη και στη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Είναι επίσης η πρώτη της συνάντηση με τον πανέμορφο πολεμιστή Τζέις. Μέσα σε 24 ώρες, η Κλέρι θα βρεθεί βαθιά μέσα στον κόσμο του Τζέις, όταν η μητέρα της εξαφανίζεται και η ίδια δέχεται επίθεση από ένα δαίμονα. Γιατί όμως να ενδιαφερθούν οι δαίμονες για μια συνηθισμένη θνητή, όπως η Κλέρι; Και πώς απέκτησε ξαφνικά την Ενόραση; Οι Κυνηγοί των Σκιών είναι αποφασισμένοι να το μάθουν…

Παίζουν: Λένα Χίντεϊ, Λίλι Κόλινς, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Τζέιμι Κάμπελ Μπάουερ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζάρεντ Χάρις.

*Star, Κυριακή 1/8 στις 01:30