7 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Τετάρτη σήμερα και σου έχουμε επιλέξει επτά ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«StreetDance 2» (2012) σκηνοθεσία Μαξ Γκίβα, Ντάνια Πασκουίνι

Δραματική Ρομαντική – Ο χορευτής του streetdance, Ας, μαζί με το νέο του φίλο, Εντι, ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη για να συγκεντρώσουν τους καλύτερους streetdancers σε μια δυνατή ομάδα χορευτών, με στόχο να κερδίσουν τη χορευτική ομάδα «Invincible». Στην πορεία όμως ο Ας συναντά και τον έρωτα, στο πρόσωπο της πανέμορφης χορεύτριας της σάλσα, Εύα.

Παίζουν: Σοφία Μπουτέλα, Τζορτζ Σάμπσον, Φαλκ Χέντσελ, Τομ Κόντι.

*Open, Τετάρτη 15/06, στις 21:00

«Harmonium» (2016) σε σκηνοθεσία Κότζι Φουκάντα

Δραματική – Μια τριμελής οικογένεια, ο Toshio (Furutachi), η σύζυγός του Akie (Tsutsui) και η νεαρή κόρη τους Hotaru (Shinokawa) ζουν μια ήρεμη καθημερινότητα.

Η ηρεμία μερικές φορές διαταράσσεται από τις ασκήσεις της νεαρής κόρης στο Αρμόνιο και μία μέρα, από την άφιξη ενός άντρα, του Yasaka.
Ο Yasaka είχε μόλις αποφυλακιστεί και έτσι χωρίς μόνιμο μέρος να μείνει, ο Toshio τον παίρνει ως βοηθό.

Ψάχνοντας να ξεπληρώσει ένα χρέος και να καλύψει τον χαμένο χρόνο, ο νέος επισκέπτης αποκτά διπλό ρόλο στη ζωή της οικογένειας, σαν φιλοξενούμενος αλλά και σαν υπάλληλός τους.

Ο Yasaka δένεται με την κόρη, τη βοηθάει με τη μουσική της και βοηθάει στο μαγαζί και στο σπίτι. Ο Yasaka αποκαλύπτει στην σύζυγο ότι πέρασε στη φυλακή έντεκα χρόνια για φόνο και ζητά συγχώρεση που δεν το ανέφερε νωρίτερα.
Σταδιακά ο Yasaka γίνεται μέλος της οικογένειας.

Ο Yasaka και η Akie αρχίζουν να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον και ο Toshio γίνεται καχύποπτος καθώς η οικογένεια πηγαίνει μία εκδρομή στο ποτάμι.

Ξαφνικά, η κόλαση ξεσπά και κανένας δεν είναι αθώος.

Παίζουν: Κάντζι Φουρουταχι, Ταντανομου Ασανο, Μαρικο Τσουτσουι, Ταιγκα Νακανο.

*ΕΡΤ2, Τετάρτη 15/06, στις 22:00

«Η Πολιορκία» (1998) σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ

Δράσης – Όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν επιβεβαιώνοντας τις τρομοκρατικές απειλές που προηγήθηκαν εναντίον της Νέας Υόρκης, ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Ελίζ Κραφτ, μια μυστική πράκτορας της CIA και ο Στρατηγός Γουίλιαμ Ντεβερό, καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν τους ανθρώπους, την πόλη και εν τέλει τη χώρα ολόκληρη από την καταστροφή. Ένας από αυτούς όμως, ίσως δεν σταθεί ικανός να τιμήσει τον όρκο του απέναντι στο σύνταγμα της χώρας.  Δράση, αγωνία και διλήμματα από ένα κλασικό πια στο είδος του θρίλερ που παρακολουθείται με αμείωτη ένταση.

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπρους Γουίλις, Τόνυ Σαλούμπ.

*Alpha, Τετάρτη 15/06, στις 22:40

«Ο Άντρας που η Μαφία δεν Μπορούσε να Σκοτώσει» (2011) σκηνοθεσία Τζόναθαν Χένσλι

Αστυνομική Βιογραφική Δράσης – Ο Ντάνι Γκριν είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τα δεδομένα στο οργανωμένο έγκλημα της Αμερικής.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1976, τριάντα έξι βόμβες εκρήγνυνται στην καρδιά του Κλίβελαντ, ενώ ένας λυσσαλέος πόλεμος ξεσπάει μεταξύ του μαχητή Ντάνι Γκριν και της ιταλικής μαφίας.

Ο Ντάνι ήταν ιρλανδέζικης καταγωγής, περήφανος σα γνήσιος Ιρλανδός και ασταμάτητα φιλόδοξος, πρωταγωνίστησε στον πόλεμο των συμμοριών, στο Κλίβελαντ τη δεκαετία του 1970, ενώ δεν δίστασε να τα βάλει ακόμη και με την παντοδύναμη ιταλική μαφία, σχηματίζοντας μάλιστα τη δική του εγκληματική οργάνωση, τους «The Celtic Club».

Η αληθινή ιστορία του σκληροτράχηλου γκάνγκστερ Ντάνι Γκριν, ξεκίνησε από πρόεδρος του Σωματείου Λιμενεργατών, στη συνέχεια συνεργάστηκε με το FBI, ενώ γλίτωσε από αρκετές απόπειρες δολοφονίας κερδίζοντας παράλληλα τη φήμη ενός μοντέρνου Ρομπέν των Δασών.

Παίζουν: Ρέι Στίβενσον, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο, Βαλ Κίλμερ, Κρίστοφερ Γουόκεν.

*Open, Τετάρτη 15/06, στις 23:00

«Bloodshot» (2020) σκηνοθεσία Ντέιβ Γουίλσον

Δράσης – Ο Ρέι Γκάρισον, ένας στρατιώτης που πρόσφατα σκοτώθηκε σε μια μάχη, έρχεται πίσω στη ζωή ως ο υπεράνθρωπος Bloodshot.

Με μια στρατιά νανοτεχνολογίας να ρέει στις φλέβες του, είναι μια ασταμάτητη κι ατρόμητη δυναμική μηχανή που έχει την ικανότητα να επουλώνει αμέσως τις πληγές του.

Όμως, ελέγχοντας το σώμα του, η RST παράλληλα εξουσιάζει και το μυαλό του. Τώρα, ο Ρέι αδυνατεί να ξεχωρίσει τι είναι αληθινό και τι όχι, και αυτή είναι η τωρινή του αποστολή.

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Αϊζα Γκονζάλες, Σαμ Χιούαν, Τόμπι Κέμπελ, Γκάι Πιρς.

*Mega, Τετάρτη 15/06, στις 23:20

«Μαχητές των Δρόμων 4» (2009) σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν 

Περιπέτεια – Μετά τη στυγερή δολοφονία ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου, ο καταζητούμενος φυγάς Ντομ Τορέτο, που μέχρι τότε ζούσε στη Δομινικανή Δημοκρατία προσπαθώντας να φτιάξει μια νέα ζωή, επιστρέφει στο Λος Άντζελες αποφασισμένος για όλα.

Εκεί, μαζί με ένα φίλο του από το παρελθόν, τον ντετέκτιβ Μπράιαν Ο’Κόνoρ, καλούνται να βρεθούν και πάλι πίσω από το τιμόνι και να συμμαχήσουν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό, έναν αδίστακτο έμπορο ηρωίνης.

Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθούν τον απεχθή φόνο, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, δεν είναι άλλος από το να σπιντάρουν και να ξεπεράσουν κάθε όριο ταχύτητας, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη!

Παίζουν: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ.

*Star, Τετάρτη 15/06, στις 00:30

«Ηλίθιος και Πανηλίθιος Δίο» (2014) σκηνοθεσία Πίτερ και Μπόμπι Φαρέλι

Κωμωδία – Ο Λόιντ και ο Χάρι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, καθώς ανακαλύπτουν ότι ο τελευταίος έχει μια κόρη που δεν γνώριζε και ξεκινούν μαζί ένα τρελό ταξίδι για να τη βρουν και να την πείσουν να του σώσει τη ζωή δωρίζοντάς του… το νεφρό της!

O Τζιμ Κάρεϊ και ο Τζεφ Ντάνιελς επιστρέφουν 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία «Ηλίθιος και πανηλίθιος» για να συναντήσουν δυο παλιούς τους «γνώριμους» και να τους δώσουν ξανά ζωή.

Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Τζεφ Ντάνιελς, Ρομπ Ρίγκλ, Λόρι Χόλντεν, Ρέιτσελ Μέλβιν, Στιβ Τομ.

*Alpha, Τετάρτη 15/06, στις 01:15