6 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Δευτέρα σήμερα και σου έχουμε επιλέξει ? ταινίες να απολαύσεις στην μικρή σου οθόνη.

«Χωρίς Oίκτο» (2013) σκηνοθεσία Στίβεν Νάιτ

Δράσης – Άστεγος και φυγάς από στρατοδικείο, Ο Τζόι Τζόουνς, ένας προβληματικός πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων εισέρχεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λονδίνου αρπάζοντας την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου που θα τον μεταμορφώσει σ’ έναν εκδικητικό άγγελο στη συνέχεια.

Ο Τζόουνς κυκλοφορεί στον λονδρέζικο υπόκοσμο και κάποια στιγμή προσεταιρίζεται την ταυτότητα ενός άλλου άνδρα.

Μετατρέπεται σταδιακά σε έναν άγγελο – εκδικητή που τιμωρεί τους πάντες στο πέρασμά του

Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Άγκατα Μπουζέκ, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Κρίστιαν Μπράσινγκτον.

*Skai, Δευτέρα 05/12 στις 21:00

«Δύο Εβδομάδες Προθεσμία» (2002) σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς

Κομεντί Ρομαντική – Η Λούσι Κέλσον είναι δικηγόρος στην επιχείρηση πώλησης ακινήτων του πολυεκατομμυριούχου Τζορτζ Γουέιντ.

Η νεαρή κοπέλα έχει έλκος και αρκετό άγχος.

Όμως δεν είναι η δουλειά που της δίνει στα νεύρα αλλά το αφεντικό της, Ο Γουέιντ είναι γοητευτικός, αλλά αλαζόνας και εκνευριστικά εγωκεντρικός.

Παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις αν δεν συμβουλευτεί πρώτα την Λούσι.

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Σάντρα Μπούλοκ, Αλίσια Γουίτ.

*Open, Δευτέρα 05/12 στις 21:00

«Η Ιστορία της Ναχίντ» (2015) σκηνοθεσία Ίντα Παναχαντέ

Δραματική – Η Ναχίντ, μια νεαρή διαζευγμένη γυναίκα ζει με τον γιο της σε μια μικρή πόλη στο Ιράν, όταν ερωτεύεται έναν άνδρα που θέλει να την παντρευτεί. Ενώ σύμφωνα με τους Ιρανικούς κανόνες, σε περίπτωση διαζυγίου, την επιμέλεια του παιδιού έχει ο πατέρας, εκείνος την παραχωρεί στη Ναχίντ, με τον όρο ότι δεν θα ξαναπαντρευτεί.

Προσπαθώντας να διατηρήσει την κηδεμονία του παιδιού της, αλλά και εκείνον που αγαπά, η Ναχίντ αναγκάζεται να σκεφτεί τον προσωρινό γάμο (Sighe) ως διέξοδο. Παρά το γεγονός ότι η πράξη αυτή είναι νόμιμη, δεν έχει την αποδοχή της κοινωνίας. Ποια μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημά της;

Παίζουν: Σαρέχ Μπαγιάτ, Πεζμάν Μπαζεγκί, Νασρίν Μπαέι, Ναβίντ Μοχαμάτζ, Πούρια Ραχίμι.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 05/12 στις 22:00

«Οι Διώκτες του Εγκλήματος» (2013) σκηνοθεσία Ρούμπεν Φλάισερ

Δράσης – Λος Άντζελες 1949. Ο Μίκι Κόεν (Σον Πεν), ο αδίστακτος αρχηγός της μαφίας έχει το γενικό πρόσταγμα στην πόλη, συγκεντρώνοντας κέρδη από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που γίνεται δυτικά του Σικάγο. Και όλα αυτά τα κάνει υπό την προστασία των δικών του πρωτοπαλίκαρων, αλλά και μελών της αστυνομίας και της πολιτικής σκηνής που κρατάει στο χέρι.

Όλα αυτά αρκούν για να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους και σκληροτράχηλους αστυνομικούς… εκτός ίσως, από ένα μικρό μυστικό σώμα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες με επικεφαλής τον αστυνόμο Τζον Ο Μάρα (Τζος Μπρόλιν) και τον υπαστυνόμο Τζέρι Γούτερς (Ράιαν Γκόσλινγκ). Οι δύο αυτοί θα προσπαθήσουν να γκρεμίσουν τον κόσμο του Κόεν.

Παίζουν: Σον Πεν, Τζος Μπρόλιν, Ράιαν Γκόσλινγκ, Νικ Νόλτε, Έμα Στόουν, Άντονι Μακί, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Μάικλ Πένια, Λούσι Ντέιβενπορτ, Χολτ ΜακΚλάνι.

*Open, Δευτέρα 05/12 στις 23:00

«JCVD» (2008) σκηνοθεσία Μαμπρούκ Ελ Μεχρί

Αστυνομική Δράσης Κομεντί – Ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ υποδύεται τον..εαυτό του στο ρόλο ενός πλέον αποτυχημένου ηθοποιού.
Τα χρήματά του έχουν τελειώσει, ο αντζέντης του δεν μπορεί να του κλείσει καμία ποιοτική δουλειά και στο δικαστήριο για την κηδεμονία της κόρης του θα χάσει από την πρώην σύζυγό του. Η κόρη του τον απορρίπτει ως γονέα και εκείνος επιστρέφει στη γενέτειρά του στις Βρυξέλλες, όπου ακόμη τον θεωρούν πετυχημένο ήρωα.

Άνεργος και άφραγκος πάει στην τράπεζα να ζητήσει δάνειο, η αίτησή του δε γίνεται δεκτή, ενώ την ίδια στιγμή η τράπεζα γίνεται στόχος ληστών. Οι ληστές παίρνουν τον JCVD ως όμηρο και η αστυνομία υποψιάζεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από αυτή τη κατάσταση.

Παίζουν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Βαλερί Μπόντσον, Ερβέ Σόγκνε.

*Skai, Δευτέρα 05/12 στις 23:00

«Αδίστακτα Πρόσωπα» (1997) σκηνοθεσία Τζον Γου

Δράσης – Ο πράκτορας του FBI, Σον Άρτσερ (Τζον Τραβόλτα) αναλαμβάνει να εντοπίσει ένα βιολογικό όπλο-βόμβα, που έχει τοποθετήσει σε άγνωστο σημείο του Λος Άντζελες, ο αδίστακτος τρομοκράτης Κάστορ Τρόι (Νίκολας Κέιτζ), τον οποίο ο Σον προσπαθεί πολύ καιρό τώρα να συλλάβει, ως υπεύθυνο για το θάνατο του παιδιού του στο παρελθόν.

Η ενέδρα που θα στήσει στον Κάστορ Τρόι και τον αδελφό του, θα ρίξει μεν τον αρχιτρομοκράτη σε κώμα, όμως δεν μπορεί να μιλήσει για να βοηθήσει την έρευνα. Ο μόνος που μπορεί να γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται η βόμβα, είναι ο αδελφός του, Πόλαξ (Αλεσάντρο Νίβολα). Αποφασισμένος ο Σον να δώσει τέλος στα παρανοϊκά τους σχέδια, θα προβεί σε μια επικίνδυνη χειρουργική επέμβαση, που θα του επιτρέψει να «αποκτήσει» το πρόσωπο του αντιπάλου του.

Η πρωτοποριακή ιατρική τεχνική δείχνει να έχει αποτελέσματα, τουλάχιστον στην εμφάνιση που αποκτά και τώρα, αυτό που πρέπει να πετύχει είναι να ξεγελάσει τον Πόλαξ, για να του αποσπάσει το ακριβές σημείο της βόμβας.

Τα πράγματα όμως ανατρέπονται, όταν ο Τρόι συνέρχεται και διαπιστώνει ότι το πρόσωπό του έχει… εξαφανιστεί!

Αναγκάζει τους γιατρούς να ακολουθήσουν την ίδια μέθοδο στο δικό του πρόσωπο και ξυπνά με την εμφάνιση του Σον Άρτσερ…

Ένα ξέφρενο παιχνίδι ταυτοτήτων έχει μόλις ξεκινήσει, όπου η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτό φαίνεται.

Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Νίκολας Κέιτζ, Τζόαν Άλλεν, Τζίνα Γκέρσο, Νικ Κασσαβέτις, Αλεσάντρο Νιβόλα.

*Alpha, Δευτέρα 05/12 στις 00:00