3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Η Δευτέρα ξεκινά με τηλεοπτικές επιλογές που θα σου κρατήσουν την προσοχή και θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις πιο αρμονικά την εβδομάδα:

«Mr. & Mrs. Smith» (2016) σε σκηνοθεσία Νταγκ Λάιμαν, με τους Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Βινς Βον

Ο κύριος και η κυρία Σμιθ  ο John και η Jane, έχουν αρκετά προβλήματα με το γάμο τους, τα οποία ούτε ο οικογενειακός τους σύμβουλος μπορεί να τους βοηθήσει να τα αντιμετωπίσουν. Τα προβλήματα αυτά φτάνουν στο αποκορύφωμα, όταν αντιλαμβάνονται ο ένας για τον άλλον ότι είναι πληρωμένοι δολοφόνοι, για διαφορετική ο καθένας εταιρία. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εντολές που φτάνουν από ψηλά προστάζουν ο John να σκοτώσει την Jane και αντιστρόφως.

Παίζουν: Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Άνταμ Μπρόντι.

*Open, Δευτέρα 9/3, στις 21:00

«10 Cloverfield Lane» (2016) σε σκηνοθεσία Νταν Τράχτενμπεργκ

Μετά από έναν καυγά με τον αρραβωνιαστικό της τον Μπεν, η Μισέλ φεύγει από τη Νέα Ορλεάνη και οδηγεί προς τη Λουιζιάνα. Έπειτα από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο χάνει τις αισθήσεις της και ξυπνά αργότερα σε ένα υπόγειο καταφύγιο μαζί με δύο άγνωστους άνδρες. Οι δύο άνδρες υποστηρίζουν ότι στην επιφάνεια οι άνθρωποι έχουν προσβληθεί από μια χημική ουσία, καθώς η γη δέχτηκε επίθεση από εξωγήινους. Χωρίς να είναι βέβαιη για το τι να πιστέψει αληθινά, η κοπέλα αποφασίζει να δραπετεύσει, όποιοι κίνδυνοι κι αν την περιμένουν εκεί έξω.

Παίζουν: Τζον Γκούντμαν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Μπράντλεϊ Κούπερ

*ΣΚΑΪ, Δευτέρα 9/3, στις 23:00

Και μια μεταμεσονύχτια

«Συλλέκτης οστών» (1999) σε σκηνοθεσία Φίλιπ Νόις  

Ενας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν. Τα ανατριχιαστικά ίχνη που αφήνει σε κάθε τόπο του εγκλήματος μοιάζουν να έχουν κρυφή σημασία και δεν διευκολύνουν τις έρευνες της αστυνομίας. Ποιος μπορεί άραγε να κατανοήσει τα μηνύματα που στέλνει ο δολοφόνος; Ποιος είναι αρκετά ικανός για να “παίξει” μαζί του; Ο Λίνκολν Ράιμ είναι ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και ένας σπουδαίος εγκληματολόγος. ‘Ενας τραυματισμός, όμως, εν ώρα υπηρεσίας, τον αφήνει ανάπηρο -δεν μπορεί να κινήσει τα άκρα του – και έτσι χάνει σιγά σιγά τη θέληση για ζωή. Η Αμίλια Ντόναχι είναι μια ικανή νεαρή αστυνομικός, που οι ικανότητές της πέφτουν στην αντίληψη του Ράιμ και εντυπωσιασμένος από τη δουλειά της, πείθεται ότι πρέπει να συνεργαστούν, εάν θέλουν να προλάβουν το επόμενο χτύπημα του δολοφόνου. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, ο Ράιμ και η Αμίλια συνειδητοποιούν πως ο δολοφόνος δρα με βάση ένα νοσηρό σχέδιο, που βρίσκεται μονάχα στο ξεκίνημά του. Ο χειρότερος εχθρός της Αμίλια είναι ο χρόνος, στην προσπάθειά της να σώσει τα επόμενα πιθανά θύματα. Κανείς, όμως, δεν υπολογίζει που ακριβώς μπορεί να οδηγεί η συλλογή οστών, με την οποία “παίζει” ο αδίστακτος δολοφόνος…

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα, Εντ Ο’Νιλ, Μάικλ Ρούκερ, Λούις Γκούζμαν

*MEGA, Δευτέρα 9/3 προς Τρίτη, στις 1:10