8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Σάββατο σήμερα και σου έχουμε επιλέξει οκτώ ταινίες να απολαύσεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου.

«Ξαφνικά… 30» (2004) σκηνοθεσία Γκάρι Γουίνικ

Η 13χρονηΤζένα Ρινκ, μέσα σε μια νύχτα και μέσω μιας μαγικής ευχής, θα γίνει μια επιτυχημένη και γοητευτική γυναίκα 30 χρονών! Ξαφνικά, αποκτά όλα αυτά που πάντοτε επιθυμούσε αλλά χάνει τον καλύτερό της φίλο, Ματ. Τώρα, αυτή η ώριμη γυναίκα πρέπει να επινοήσει τη δική της μαγεία, για να βοηθήσει το «κοριτσάκι» που κρύβεται μέσα της να βρει την αληθινή αγάπη που άφησε πίσω της.

Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Μαρκ Ραφάλο, ‘Αντι Σέρκις, Τζούντι Γκριρ.

*Mega, Σάββατο 20/6, στις 20:50

«Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία» (2015) σκηνοθεσία Ρόμπερτ Σουέντκε

Επικεφαλής πια της επανάστασης που απειλεί το αυστηρά δομημένο κοινωνικό σύστημα, η Τρις και ο Φορ, βρίσκονται στο στόχαστρο της, διψασμένης για εξουσία, Τζανίν. Καθώς ο στρατός της χτενίζει τα ερείπια της πόλης για να τους εντοπίσουν, η Τρις με τον Φορ διασχίζουν την πόλη ελπίζοντας να βρουν συμμάχους. Παράλληλα, η Τρις προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστικό, για το οποίο θυσιάστηκαν οι γονείς και οι φίλοι της, το μυστικό που εξηγεί γιατί η Τζανίν δεν θα πάψει ποτέ να την κυνηγά. Αναζητώντας απεγνωσμένα έναν τρόπο για να μην προκαλέσει πόνο στους αγαπημένους της, η Τρις αντιμετωπίζει τους χειρότερους φόβους της σε μια σειρά σχεδόν αδύνατων προκλήσεων, καθώς επιδιώκει να ξεκλειδώσει την αλήθεια για το παρελθόν, και τελικά το μέλλον, του κόσμου της.

Παίζουν: Σέιλιν Γούντλι, Θίο Τζέιμς, Κέιτ Ουΐνσλετ, Οκτάβια Σπένσερ, Ναόμι Γουότς, Μάιλς Τέλερ, Ζόι Κράβιτς, Τζέι Κόρτνεϊ, Άνσελ Έλγκορτ, Ρέι Στίβενσον, Μάγκι Κιου, Μεκάι Φάιφερ, Ντάνιελ Ντάε Κιμ.

*Star, Σάββατο 20/6, στις 21:00

«Το Ημερολόγιο» (2004) σκηνοθεσία Νικ Κασσαβέτη

Σε ένα γηροκομείο τη σήμερον ημέρα, ένας ηλικιωμένος άντρας ονόματι Ντιούκ αρχίζει να διαβάζει μία ρομαντική ιστορία από το ημερολόγιό του σε μία ηλικιωμένη ασθενή του γηροκομείου .Η ιστορία που αφηγείται ξεκινά το 1940. Στην πόλη Σίμπρουκ Άιλαντ της Νότιας Καρολίνα, το χωριατόπαιδο Νόα Κάλουν γοητεύεται από την δεκαεφτάχρονη κληρονόμο Άλι Χάμιλτον όταν τη βλέπει για πρώτη φορά σε ένα καρναβάλι. Οι δυο τους μοιράζονται ένα ειδυλλιακό έρωτα του καλοκαιριού. Ο Νόα πηγαίνει την ΆΛι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο της εξηγεί ότι σκοπεύει να το αγοράσει για αυτούς. Αργότερα το απόγευμα, η Άλι του ζητά να κάνουν έρωτα, αλλά τους διακόπτει ο φίλος του Νόα, Φιν  με τα νέα ότι οι γονείς της Άλι έχουν βάλει την αστυνομία να την ψάχνει. Όταν η Άλι και ο Νόα επιστρέφουν στην έπαυλη των γονιών της, αυτοί της απαγορεύουν να ξαναδεί τον Νόα, τον οποίο αποκαλούν “σκουπίδι, σκουπίδι, σκουπίδι”. Η Άλι και ο Νόα χωρίζουν και η μητέρα της Άλι της ανακοινώνει ότι η οικογένεια θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Τσάρλεστον. Αλλά υπάρχει ο πόλεμος και πολλά ακόμη που θα συμβούν μέχρι να φθάσουμε στο σήμερα.

Παίζουν: Τζίνα Ρόουλαντς, Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζέιμς Γκάρνερ.

*Alpha, Σάββατο 20/6, στις 22:00

«Σύζυγος για Ενοικίαση» (2011) σκηνοθεσία Dennis Dugan

Για να διατηρήσει τη σχέση του με μια πολύ νεότερή του κοπέλα, ένας πλαστικός χειρουργός πείθει τη βοηθό του να υποδυθεί την πρώην γυναίκα του.

Παίζουν: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Nick Swardson.

*Ant1, Σάββατο 20/6, στις 22:45

«Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα» (2003) σκηνοθεσία Πίτερ Μπεργκ

Η καινούρια αποστολή του Μπεκ, κυνηγού επικηρυγμένων, τον στέλνει στα βάθη του Αμαζονίου, στη μικρή πόλη Ελντοράντο. Εκεί θα διαπιστώσει ότι ο στόχος του δεν είναι κάποιος δραπέτης, όπως νόμιζε, αλλά ο γιος μιας γνωστής οικογένειας, που ψάχνει για χρυσάφι. Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην αναζήτηση ενός χαμένου χρυσωρυχείου, προκαλώντας την οργή του αδίστακτου «άρχοντα» της πόλης…. Μια εκρηκτική περιπέτεια δράσης με πολύ χιούμορ, εξωτικές τοποθεσίες και αριστοτεχνικές σκηνές μάχης!

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον (The Rock), Ροζάριο Ντόσον, Σον Γουίλιαμ Σκοτ,Κρίστοφερ Γουόκεν.

*Mega, Σάββατο 20/6, στις 22:50

«Στα ‘Oρια» (2006) σκηνοθεσία Σάββας Καρύδας

Ο Ανδρέας είναι ένας νέος, μοναχικός ταξιτζής, που δουλεύει κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η μοναδική του παρέα είναι οι πελάτες του, άνθρωποι αυτής της σύγχρονης χαοτικής μεγαλούπολης, που ο καθένας διηγείται τη δική του ιστορία. Ιστορίες μικρές ή μεγάλες, σημαντικές ή ασήμαντες, μέσα από τις οποίες ο ήρωας ζει τη δική του ζωή. Η τυχαία συνάντησή του με μια γοητευτική και μυστηριώδη γυναίκα, τη Μαρία, που εισβάλλει ως καταλύτης στη ζωή του, γίνεται η αφορμή να αλλάξουν τα δικά του δεδομένα και να ζήσει τη δική του ιστορία, αφού αυτή τον παρασύρει σε ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι ζωής και θανάτου, όπου τα όρια της αλήθειας και του ψέματος, του πάθους και του μίσους είναι δυσδιάκριτα.

Παίζουν: Τάσος Νούσιας, Παναγιώτα Βλαντή, Γιώργος Κέντρος, Υρώ Λούπη, Στέλλα Μπαλωμένου, Ελένη Λιάσκα, Δημήτρης Παλπάνης.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 20/6, στις 23:00

«Ο Κονφορμίστας» (1970) σκηνοθεσία Μπερνάρντο Μπερτολούτσι

Ρώμη, δύο χρόνια πριν από το ξέσπασμα του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Ένας άνδρας, ο Μαρτσέλο ζει μια απόλυτα συμβατική ζωή. Δουλεύει για το φασιστικό καθεστώς του Μουσολίνι, είναι παντρεμένος με μια μικροαστή, αλλά κοινωνικά αποδεκτή γυναίκα και πηγαίνει συχνά στην εκκλησία. Όλα κυλούν ήρεμα στη ζωή του μέχρι τη στιγμή που το αφεντικό του, θα του αναθέσει την εκτέλεση του πρώην καθηγητή του στο πανεπιστήμιο και νυν πολιτικού αντιφρονούντα. 

Παίζουν: Ζαν Λουί Τρεντινιάν, Στεφανία Σαντρέλι, Ντομινίκ Σαντά, Γκαστόνε Μοσίν, Έντσο Ταράσιο, Φόσκο Τζιακέτι, Πιέρ Κλεμεντί, Ιβόν Σανσόν, Τζουζέπε Αντομπάτι, Λουτσιάνο Ρόσι, Όρσο Μαρία Γκουερίνι, Πασκουάλε Φορτουνάτο.

*ΕΡΤ2, Σάββατο 20/6, στις 00:30

«Σε 60 Δευτερόλεπτα» (2000) σκηνοθεσία Ντομινίκ Σένα

Ο Ράνταλ Ρέινς, γνωστός στον χώρο του υποκόσμου και ως Μέμφις, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα παράνομα κυκλώματα που ήταν μπλεγμένος ως τώρα. Σύντομα όμως αναγκάζεται να επιστρέψει στα πράγματα, για να βοηθήσει αυτή τη φορά τον αδελφό του, που βρίσκεται όμηρος στα χέρια μιας συμμορίας. Αν δεν προλάβει να κλέψει 50 συλλεκτικά αυτοκίνητα μέσα σε μια νύχτα για τη σπείρα διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων που τον κρατά όμηρο, κινδυνεύει να μη δει τον αδελφό του ζωντανό ποτέ ξανά…

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Αντζελίνα Τζολί, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Ντελρόι Λίντο, Τζιοβάνι Ρίμπισι, Σκοτ Κάαν, Τίμοθι Όλιφαντ.

*Alpha, Σάββατο 20/6, στις 00:45