8 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Ποιος είπε ότι το βράδυ του Σαββάτου δεν μπορείς να χαλαρώσεις στο σπίτι βλέποντας μια ταινία; Εμείς έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε οκτώ ταινίες που θα προβληθούν στη μικρή οθόνη σήμερα το βράδυ και αξίζει να παρακολουθήσεις:

«Kung Fu Panda 3» (2016) σε σκηνοθεσία Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson

Animation – Μετά από χρόνια, ο χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται. Οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο, όπου κατοικούν αρκουδάκια πάντα και συναντούν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο… να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

*Star, Σάββατο 31/10, στις 21:00

«Ο Ατσίδας» (1962) σε σκηνοθεσία Γιάννης Δαλιανίδης

Κωμωδία – Ο αυστηρός αδελφός μιας κοπέλας απειλεί να σκοτώσει τον αγαπημένο της γιατί δεν την παντρεύεται, ενώ και αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα με τη δική του αγαπημένη. Μια μέρα ένας άγνωστος σε ένα εξοχικό κέντρο του αποκαλύπτει το «στρίβειν δια του αρραβώνος». Όταν όμως επιστρέφει στο σπίτι διαπιστώνει ότι ο άγνωστος είναι ο αγαπημένος της αδελφής του, ο οποίος εφαρμόζει τη μέθοδο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Ζωή Λάσκαρη, Θανάσης Βέγγος, Τζόλυ Γαρμπή, Στέφανος Στρατηγός, Μαρία Βούλγαρη, Β. Πρωτόπαππας, Παντελής Ζερβός.

*Ant1, Σάββατο 31/10, στις 21:00

«Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού» (2004) σε σκηνοθεσία Τζον Τέρτελτομπ

Δράσης – Ο Μπεν Γκέιτς, αρχαιολόγος, αλλά και ερασιτέχνης αποκρυπτογράφος λόγω… οικογενειακής παράδοσης, είναι πεπεισμένος ότι βρήκε τον χαμένο θησαυρό των Ναϊτών Ιπποτών, που εδώ και πάνω από 200 χρόνια αναζητούν μάταια όλοι οι ερευνητές. Για να το αποδείξει, όμως, και να αποκτήσει πρόσβαση στη δύναμη του θησαυρού, θα πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, προκειμένου να αποκωδικοποιήσει τα σημεία-κλειδιά του χάρτη, που βρίσκεται κρυμμένος μέσα σ? αυτή πίσω από πλήθος συμβόλων. Σύντομα, όμως διαπιστώνει ότι δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος, αφού το FBI και ένας στρατός από… χρυσοθήρες, αδημονούν –και καραδοκούν- για το επόμενο βήμα του. Μέσα στο «σύννεφο» του μύθου, που θέλει αρκετοί επιφανείς αξιωματούχοι των Η.Π.Α. του 18ου αιώνα να ανήκουν σε μυστικές οργανώσεις, η ταινία National Treasure μάς ταξιδεύει στον σαγηνευτικό κόσμο του παρελθόντος για αναζήτηση απαντήσεων, αλλά και χαμένων θησαυρών.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Γιον Βόιτ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Νταϊάν Κρούγκερ, Σον Μπιν, Κρίστοφερ Πλάμερ.

*Alpha, Σάββατο 31/10, στις 22:00

«Το Δικαστήριο» (2014) σε σκηνοθεσία Τσαιτάνια Ταμάν 

Δράμα – Ένας ηλικιωμένος τραγουδοποιός συλλαμβάνεται κατηγορούμενος ότι με ένα επαναστατικό του τραγούδι προκάλεσε την αυτοκτονία ενός εργάτη του αποχετευτικού δικτύου που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η υπόθεση εκδικάζεται σε μια αίθουσα δικαστηρίου όπου κρίνονται οι ελπίδες και τα όνειρα απλών ανθρώπων. Παράλληλα με τη δράση στο δικαστήριο, ο σκηνοθέτης παρακολουθεί και την καθημερινότητα του δικαστή και των δικηγόρων έξω από αυτό, συνθέτοντας ένα πορτρέτο της σύγχρονης Ινδίας, που σε πολλά θυμίζει και τη δική μας κοινωνία.

Παίζουν: Βίρα Σαθιντάρ, Βίβεκ Κομπέρ, Πραντίπ Τζόσι.

*ΕΡΤ3, Σάββατο 31/10, στις 22:30

«Eριν Μπρόκοβιτς» (2000) σε σκηνοθεσία Στίβεν Σόντερμπεργκ 

Ant1 – Η Έριν Μπρόκοβιτς, δις διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, άνεργη και χωρίς πτυχίο, προσλαμβάνεται ως υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, ανακαλύπτει τυχαία μια υπόθεση μολυσμένου ύδατος και δίνεται με πάθος σ αυτήν, παρόλο που δεν διαθέτει τα τυπικά νομικά προσόντα.

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς, Άλμπερτ Φίνεϊ, Άαρον Έκχαρτ.

*Ant1, Σάββατο 31/10, στις 22:45

«Νώε για μια Εβδομάδα» (2007) σε σκηνοθεσία Τομ Σάντιακ

Κωμωδία – Από τηλεοπτικό αστέρι σε κανάλι του Μπάφαλο, ο Έβαν Μπάξτερ βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, ως νεοεκλεγείς βουλευτής στο Κογκρέσο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Για τον ήρωας μας όμως είναι άλλα τα σχέδια του Θεού, ο οποίος του δίνει εντολή να φτιάξει μια κιβωτό! Η οικογένεια του Έβαν μένει εμβρόντητη μπροστά στην αποστολή του, αλλά ο ίδιος, ξεπερνώντας την αρχική του δυσπιστία, νιώθει υποχρεωμένος να τη φέρει σε πέρας με όποιο κόστος, προσπαθώντας να σώσει όχι μόνο τη χώρα του, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Στιβ Καρέλ, Τζον Γκούντμαν, Τζίμι Μπένετ, Λόρεν Γκράχαμ, Γουάντα Σάικς, Τζόνι Σίμονς.

*Star, Σάββατο 31/10, στις 22:50

«Επτά Ζωές» (2008) σε σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Μουτσίνο 

Δράμα – Ο Μπεν Τόμας, εφοριακός υπάλληλος με σκοτεινό παρελθόν που βαραίνει τη συνείδησή του, επιλέγει εφτά άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει για να εξιλεωθεί.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Ροζάριο Ντόουσον, Γούντι Χάρελσον.

*Μακεδονία TV, Σάββατο 31/10, στις 23:00

«Ανακόντα 2: Το κυνήγι της ματωμένης ορχιδέας» (2004) σε σκηνοθεσία Ντουάιτ Λίτλ 

Περιπέτεια – Μια αποστολή επιστημόνων πηγαίνει στο νησί Μπόρνεο, αναζητώντας ένα λουλούδι, την Ματωμένη Ορχιδέα που υπόσχεται μακροζωία. Αναζητώντας την Ορχιδέα στο τροπικό δάσος του νησιού, αντικρίζουν ένα κοπάδι από ανακόντα. Τα φίδια όμως δεν είναι συνηθισμένα. Η Ορχιδέα τα έχει μετατρέψει σε μακρύτερα, γρηγορότερα και εξυπνότερα.

Παίζουν: Τζόνι Μέσνερ, Κάντι Στρίκλαντ, Μάθιου Μάρσντεν, Νίκολας Γκονζάλεζ.

*ΣΚΑΪ, Σάββατο 31/10, στις 00:30