3 ταινίες για να δεις απόψε στην τηλεόραση

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε. Με τα ριάλιτι σε πλήρη δραστηριότητα, ο χώρος για τις ταινίες σταδιακά μειώνεται. Κάπως έτσι θα είναι η χειμερινή μας τηλεοπτική πραγματικότητα, αλλά πάντα θα υπάρχουν ορισμένες σινέ–επιλογές.

«Το Καρφί» (2013) σε σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Γουό

Περιπέτεια – Ο 18χρονος γιος του επιχειρηματία Τζον Μάθιους συλλαμβάνεται για διακίνηση ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς φυλάκισης. Για να μπορέσει να τον βγάλει από τη φυλακή, ο πατέρας του αναγκάζεται να υποδυθεί τον μυστικό πράκτορα και να εισχωρήσει σε ένα επικίνδυνο καρτέλ εμπορίας ναρκωτικών με σκοπό να το εξαρθρώσει.

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Μπάρι Πέπερ, Σούζαν Σάραντον.

*Open, Δευτέρα 18/1 στις 21:00

«The Party» (2017) σε σκηνοθεσία Σάλι Πότερ

Μαύρη Κωμωδία – H Τζάνετ (Κριστίν Σκοτ-Τόμας) είναι πολιτικός και μόλις πήρε μία σημαντική προαγωγή. Στη βραδιά που διοργανώνει με τον σύζυγο της Μπιλ (Τίμοθυ Σπολ), στο κομψό λονδρέζικο σπίτι τους, οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί. Οι εξελίξεις όμως θα είναι πολλές και μάλλον άκομψες…

Παίζουν: Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Πατρίτσια Κλάρκσον, Τίμοθυ Σπολ, Μπρούνο Γκαντζ, Κίλιαν Μέρφι.

*ΕΡΤ2, Δευτέρα 18/1 στις 22:00

«Οι Εκδικητές» (2012) σε σκηνοθεσία Τζος Γουέντον

Περιπέτεια φαντασίας – Ο Νικ Φιούρι είναι ο διευθυντής του διεθνούς οργανισμού S.H.I.E.L.D., που ως αποστολή του έχει την ασφάλεια του πλανήτη και την υπεράσπισή του από εξωτερικές επιθέσεις. Όταν ο σατανικός Λόκι και η φάλαγγα των εξωγήινων δυνάμεών του απειλήσουν ευθέως αυτήν την ασφάλεια, ο Νικ Φιούρι θα χρειαστεί την αφρόκρεμα της παγκόσμιας δύναμης ισχύος για να τον αποτρέψει. Πώς να συντονίσει όμως κανείς ένα τέτοιο σώμα υπερ-ηρώων, που ο καθένας πιστεύει ότι είναι ικανός για τα πάντα από μόνος του; Πώς να πείσει κανείς τον Iron Man να συνεργαστεί με τον Hulk ή τον Captain America με τη Μαύρη Χήρα, χωρίς να κινδυνέψει ο πλανήτης από την αλόγιστη και ανεξέλεγκτη δύναμή τους;

Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχασνσον, Κρις Χέμσγουερθ, Μαρκ Ράφαλο, Τζέρεμι Ρένερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τομ Χίντλστον, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Πολ Μπέτανι.

*Alpha, Δευτέρα 18/1 στις 23:00